@bibla vies, ze neviem , ale skor som rozmyslala len nad cisto boxom, ale ani ten kickbox by snad nebol zly, porad ...daj ako vyzeraju zo zaciatku treningy, potrebujem dake infoo
@stahli dikes , ale aj tak na moje pomery na tom linku co si mi poslal je male info, ale tak aspon nejake, nevies nahodou ako to tam vyde aj cenovo lebo ja som chudobna studentka , a tiez by som chcela vediet ci je to urcene aj pre uplnych zaciatocnikov
@ellax tu mas ich stranku www.bratislavskaboxerna.sk maju tam aj C-ckove treningy pre zaciatocnikov ale cenu tam nikde nevidim napr ja platim 15€ na mesiac ale ja som v KE tak v BA to bude urcite o par € drahsie
@ellax všade inak. u nás sú štyri skupiny, jedna je pre malých, začína sa v céčku, repre je v áčku. prvé týždne si pred zrkadlami a učíš sa základné techniky a potom ľahké lapy vo dvojiciach a sparing. prvý rok ak si poctivo odmakáš tak si v pohode. kondička aj technika bude v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov