Na zelenu vodu sme chodili, kym sa tam este dementi nevyvazali na autach a nespravili z celej “plaze” parkovisko… tento rok som tam este ani nebola, minuly rok mozno 2-3x :/ Este jazero v Ivanke je fajn.
Vajnorské jazerá, ľudovo nazývané Bager, ležia neďaleko Zlatých pieskov a tvoria ho dve umelé jazerá - veľké a malé - ktoré sú prepojené kanálom. » www.kamnavylet.sk/sk/atrakcia/vaj... P.S. JA TAM ALE CHYTÁM RYBY PRED ZÁHRADOU A NEMÁM VÔBEC RÁD KEĎ MI TAM NEJAKÝ BLBEC PLÁVA DO SILÓNOV ALEBO SA MI TAM DRBÚ S TÝMI VODNÝMI BICYKLAMI ALEBO ČO JE TA NOVÁ ZÁBAVA S TÝMI PADDLEBOARDY ATĎ.
@thunderstorm@5 Vajnorské jazerá, ľudovo nazývané Bager, ležia neďaleko Zlatých pieskov a tvoria ho dve umelé jazerá - veľké a malé - ktoré sú prepojené kanálom. JA TAM ALE CHYTÁM RYBY PRED ZÁHRADOU A NEMÁM VÔBEC RÁD KEĎ MI TAM NEJAKÝ BLBEC PLÁVA DO SILÓNOV ALEBO SA MI TAM DRBÚ S TÝMI VODNÝMI BICYKLAMI ALEBO ČO JE TA NOVÁ ZÁBAVA S TÝMI PADDLEBOARDAMI!!... >
@orochimaru@8 no veď pred tou záhradkárskou časťou sa väčšinou chytali ryby a z opačnej strany boli pláže, kde sa dalo plávať
podľa mňa je to jazero dosť veľké pre kúpajúcich sa aj pre rybárov. ale neviem, ako je to teraz, už to bude pomaly desať rokov, čo som tam bola naposledy. a paddleboardy sú život!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
podľa mňa je to jazero dosť veľké pre kúpajúcich sa aj pre rybárov. ale neviem, ako je to teraz, už to bude pomaly desať rokov, čo som tam bola naposledy. a paddleboardy sú život!