ňevjem uš, neviem vôbec ani čo bude na Vianoce, chcela som byť doma ale to rozhodnutie bolo dávno a už začínam špekulovať že opustím túto krajinu hneď ako vyriešim/nevyriešim byt
čiže ak by som bola doma na Silvestra nebodaj ešte tak ak budú doma aj niektorí z plnoletých súrodencov tak sa opijem doma s nimi ale ak majú iné plány tak by som sa možno zamotala na nejaký silvestrovský výstup napr na choč býva v okolí čo viem.. a ak nebudem doma na sk tk budem pravdepodobne makať na Silvestra ja si vlastne už ani nepamatam kedy som mala naposledy na Silvestra voľno
@kobra@11 A nemôžem?! Nie je to tvoja anketa a mám pre teba radu: Keď už nejakú anketu vytvoríš, tak si ma zablokuj a vybavené, nebudem sa ti môcť čo ozývať do ankety..
@lukaso121@16 nie, podľa mňa je to zúfalec, ktorý z duše neznáša, keď sú ostatní ľudia šťastní a darí sa im, dúfa, že všetci budú mať aspoň tak mizerný život ako on, aby sa necítil ako najväčší lúzer. Si nepamätáš ten breakdown pod patrixovym svatobnym statusom?
Budem doma s frajerkou, možno pôjdeme na chvíľu k jej rodičom. Ale asi skôr nie, lebo máme 2 psov, takže budeme s nimi. Budeme pozerať telku, žrať, pozerať s pesami ohňostroj...
A na Vianoce sa najviac teším na to, ako budú peskovia otvárať darčeky.
@thunderstorm@15 lebo si tam ani nespomenula v tom statuse partnera, a sám sebe som sa pýtal "prečo?!", keďže si ho mala, "nastal nejaký zlom v tomto?!"
pojdem behat alebo turistika a potom vyjedat alebo je v plane nejaky program do mesta .. cez den este najst pre psa fajn miesto vnutri, kde bude mat vacsi pokoj ... kedysi ma to bavilo kvoli petardam atd. teraz mi to pride overrated vymyslat program lebo Silvester .. planov je dost na cely rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
čiže ak by som bola doma na Silvestra nebodaj ešte tak ak budú doma aj niektorí z plnoletých súrodencov tak sa opijem doma s nimi ale ak majú iné plány tak by som sa možno zamotala na nejaký silvestrovský výstup napr na choč býva v okolí čo viem.. a ak nebudem doma na sk tk budem pravdepodobne makať na Silvestra ja si vlastne už ani nepamatam kedy som mala naposledy na Silvestra voľno
Akurát sa plánujem vyhnúť preplneným hlučným miestam a miestam kde bude v blízkosti vela vybuchov a petard…
A na Vianoce sa najviac teším na to, ako budú peskovia otvárať darčeky.
(dufam )