Tu je velmi detailne video s pravidlami, ale aj tak z toho nie som o moc mudrejsia
My sme jeden rok na strednej na telesnej hrali baseball a bavilo ma to, ale tie pravidla su strasne komplikovane na mna, tak si uz moc z toho nepamatam. Naviac my sme hrali asi nejaku velmi zjednodusenu verziu.
V škole sme mali "lektorku" z Bostonu , tá nám to vysvetľovala, fandila Boston red socks.. aj sme to hrali s loptou z papiera v triede, no dodnes som to nepochopil a to je už takmer 10 rokov.
Myslim si ze viem vsetko podstatne. Hravali si ako deti s trochu vlastnymi pozmenenymi pravidlami XD Aj ked som studoval na vyske a ucil som sa do noci tak v noci som pozeral streamy MLB. Ale nikdy som nechapal ludi co to stale sleduji. Ved v tej lige hraju 3 dni za sebou, den volna a dalsie 3 dni sa hra vonku. A tak stale dookola. Jeden zapas trva cez 5 hodin. Ved to sa neda sledovat XD
sme mali na sš rovno troch spolužiakov, čo to hrali profesionalne (prišli k nam aj z rovnakej triedy zš) a oni tym hrozne zili, takze o nicom inom sa s nimi bavit nedalo
Raz sme zahrali kdesi na luke taku (asi dost) okresanu verziu, s palkou, ktora sa nasla kdesi pobliz v kaluzi a nikto sa k nej nehlasil.
A este som nejaky ten mesiac byval pobliz jedneho fieldu, ale celu dobu som bud nemal cas alebo naladu tam ist nejaky zapas pozriet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
My sme jeden rok na strednej na telesnej hrali baseball a bavilo ma to, ale tie pravidla su strasne komplikovane na mna, tak si uz moc z toho nepamatam. Naviac my sme hrali asi nejaku velmi zjednodusenu verziu.
A este som nejaky ten mesiac byval pobliz jedneho fieldu, ale celu dobu som bud nemal cas alebo naladu tam ist nejaky zapas pozriet.