Chcela by som mat súmernejšiu tvár. Hlavne nos a oči. Chcela by som mať hustejšie obočie a dlhšie a pevnejšie a veľmi husté vlasy. Krajšie a väčšie prsia. Nechcem mať hip dips, nechcem byť bledá ako stena a nechcem mať celulitídu na riti.
Nechcem byt lenivá učiť sa a čítať, nechcem byť precitlivelá a stále nervózna a stále taká vzťahovačná a nechcem overthinkovať všetky možné veci stokrát dookola ako piča, nechcem byť podozrievavá a stále taká anxious
Chcela by som si postaviť sebavedomie na stabilných základoch a dať sa dokopy.
Chcela by som byť viac otvorená a priateľská k novým ľuďom, chcela by som neodkladat všetko na poslednú chvíľu, nemeskať všade, byť menej lenivá a viac aktívna a lepšie zvládať stres
chcem byť disciplinovanejšia a keď toto zvládnem, veľa vecí v mojom živote by sa zmenilo k lepšiemu. nemala by som v živote toľko zbytočného stresu. a postavu, potrebujem schudnúť aby som sa cítila lepšie
čo sa týka vzhľadu, chcela by som hustejšie obočie a vlasy, väčšie a krajšie tvarované prsia a vymenila by som celé dolné končatiny tak jak sú za nové a lepšie
povahovo by som zmenila svoju uzavretosť, aj keď na tom sa už pracuje.. pár rokov a chcela by som byť viac spontánna a uvoľnená, tak ako kedysi za mlada
Tak chcela by som, aby sa moje starnutie zastavilo, aby som bola nafurt mlada, chcela by som mať ofinu (ale je to neprakticke), alebo aspoň kučeravé vlasy, proste mne rovne vlasy mega vadia, su take no..ze nic extra... chcem ešte pár kíl schudnúť, aj keď už je to prežiteľné. No a potom čo sa týka vlastností, tak chcela by som byť menej empatická, menej spoločenská (lebo je to často na škodu), proste menej potrebovať ľudí a menej k nim súcitiť, nechcela by som byť tak citovo labilná a potom čo sa týka takých vonkaších vecí, tak by som chcela byť osamostatnená, ďalej v živote ako som (chcela by som už mať vlastnú rodinu a neriešiť furt základy nemčiny) a asi by som chcela byť už zárobkovo činná.
Chcela by som, aby mi na ľuďoch trochu viac záležalo, aby som si vedela udržať kamarátov a aby som nepotrebovala každý rok okolo seba nových ľudí a aby mi stačili aj tí starí proste, chcem mať okolo seba lepšie vzťahy než mám a hlavne, aby som mala ľudí rovnako rada ako oni mňa majú - toto mi totiž strašne moc nejde
Už som to tu asi viackrát písal, ale nemám dobré sociálne schopnosti. Prekáža mi, že neviem tak dobre pracovať s ľuďmi. Komunikovať s nimi, tolerovať ich, kamarátiť sa, nadväzovať známosti... som proste asociálny kokot.
Tak asi to, o čom sa zmienili Thunderstorm aj Dz (tie veci), keď to asi nie je normálne a keď mám takú chybu v sebe.. Aj keď je pravda, že ja si moc na moje chyby nevidím a moc si ich neviem spozorovať. Neviem byť ani na seba moc kritický a na veľa vecí mám zámienku, ktorou sa aj ukludňujem (dá sa povedať), že tento stav nie je tak zlý alebo nehľadím zo všeobecnosti z pohľadu iných ľudí na ten konkrétny problém..
Som spokojná s tým, čo mi bolo nadelené a pracujem s tým, ale keď už sme v tejto utopistickej predstave, že by som nemusela pohnúť prstom a všetko sa zmenilo len tak šmahom ruky, tak:
- Nechcem mať chlpy.
- Chcem mať o desať kíl menej bez zbytočnej kože.
- Bolo by fajn vedieť byť niekedy ticho.
- Nehrať VŽDY va banque. (Neviem to vyjadriť, ale aspoň niekedy tak nehrať.)
chcel by som vedieť byť kokot. v zmysle že mať ľudí úprimne v piči a úprimne si myslieť že sa k nim môžem správať hocijako a nemá to žiadne implikácie a nevytvára žiadne reakcie a očakávania a predpoklady. a keď sa na mňa niekto naserie tak ho vedieť úprimne odpinktnúť presne tak ako všetci mňa, že ho vysmejem že sorry, to že som sa k tebe nejak správal neznamená že som ti signalizoval veci z ktorých to správanie obvykle vychádza, nebuď prosím trápna.
čo sa dá zhrnúť že: chcel by som byť taký ako keď som opitý, ale aj za triezva.
Čo sa výzoru týka:
Chcela by som byť štíhla, nemať strie, nemať celulitídu, nemať druhú bradu. Mohla by som mať kúsok dlhšie nohy. Hlavne by som chcela krásne prsia, nie veľké, ale pekne tvarované A chcela by som tvár bez vrások a zostať navždy mladá. A ešte dokonalé, biele zuby a husté vlasy!
Čo sa týka povahy:
Páčilo by sa mi, keby som bola sebavedomejšia, inteligentná a vedela pohotovo reagovať, menej stresovala a panikárila. Top by bolo, keby som nebola prehnane citlivá a neprežívala všetko tak...
urcite by som chcel byt menej jesitny. niekedy som taky nebol, potom som zacal byt a kazi mi to dost osobnost.
menej lenivy a pasivny, z toho som mal vzdy len problemy
a viac sebavedomia v niektorych oblastiach by mi velmi pomohlo v zivote
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nechcem byt lenivá učiť sa a čítať, nechcem byť precitlivelá a stále nervózna a stále taká vzťahovačná a nechcem overthinkovať všetky možné veci stokrát dookola ako piča, nechcem byť podozrievavá a stále taká anxious
Chcela by som si postaviť sebavedomie na stabilných základoch a dať sa dokopy.
povahovo by som zmenila svoju uzavretosť, aj keď na tom sa už pracuje.. pár rokov a chcela by som byť viac spontánna a uvoľnená, tak ako kedysi za mlada
To je asi všekto, čo mi tak narýchlo napadlo
- Nechcem mať chlpy.
- Chcem mať o desať kíl menej bez zbytočnej kože.
- Bolo by fajn vedieť byť niekedy ticho.
- Nehrať VŽDY va banque. (Neviem to vyjadriť, ale aspoň niekedy tak nehrať.)
čo sa dá zhrnúť že: chcel by som byť taký ako keď som opitý, ale aj za triezva.
Chcela by som byť štíhla, nemať strie, nemať celulitídu, nemať druhú bradu. Mohla by som mať kúsok dlhšie nohy. Hlavne by som chcela krásne prsia, nie veľké, ale pekne tvarované A chcela by som tvár bez vrások a zostať navždy mladá. A ešte dokonalé, biele zuby a husté vlasy!
Čo sa týka povahy:
Páčilo by sa mi, keby som bola sebavedomejšia, inteligentná a vedela pohotovo reagovať, menej stresovala a panikárila. Top by bolo, keby som nebola prehnane citlivá a neprežívala všetko tak...
menej lenivy a pasivny, z toho som mal vzdy len problemy
a viac sebavedomia v niektorych oblastiach by mi velmi pomohlo v zivote