Kde mám v mojom veku baliť holky, nepijem, nefajčím (mam prísnych rodičov), takže cez bary a diskotéky nie (večer von nemožem chodit). Nejaké kolektívne koníčky nemám a v škole sa nedá (chodim na technickú školu). Chodim len do školy a domov..... Takže kd
prihlás sa do nejakého krúžku, choď niekam pomáhať ako dobrovoľník, odporúčam útulok. poznám málo holiek, čo nemá rado zvieratá. alebo začni športovať a naraz si nejakú jebaňu z fitka zavolaj ju von behať alebo korčuľovať. alebo sa prihovor nejakej napríklad v parku, pekné ženy sú na každom kroku
mat tvoje problemy aa.. naco chces holku? na to aby si ju mal? spoznaj cloveka, s ktorym budes vediet, ze to je to, co si v zivote hladal... inak stastie nenajdes.... balit mozes akurat tak darceky pred vianocami...
neviem, v škole? a napr. ja by som v 15-16stich asi aj celkom rada mala chlapca, ktorý by večer nechodil von (aj keď zase ja som trochu von chodila, to ťa nepustia ani napr. do desiatej?) nájdi si takú čo tiež má prísnych rodičov.
nie ani do 10 tak cca do nejakej 7 a tu musia vedet kam idem do kedy tam budem atď ked som bol preč 3h už bol problem raz som išiel kamošovy do mesta (som z dediny) vratil som sa za nejake 4h a z toho bol iný cirkus
@trolofon Skús pokec... nie, myslím to úplne seriózne. Po čase vytriediš hneď na pohľad vypatlané pipky od tých, čo majú rozum na mieste. Tú svoju som našiel práve tam .
Alebo keď tu je toľko forever alone, prečo sa to nedá dokopy?
ešteže je niekto taky ako ja ! mimo školu nemam ist kam !! a vlasne any s kym (mam malo kamošov a su to taky ktory chcú ist ked tak na pekáči do lesa sa povozit
sa nediv, ze ta ziadna nechce, ked su pre teba ako cinsky tovar. naco chces nejaku nasilu balit, ak k nej nic súecialne necitis? len pekne pockaj, aj tak na vztah nie si zrely
@neviemsivybratnick : nemôžem výlúčne súhlasiť že kto počká ten sa dočká môj ujo ma 40rokov a doteraz nevidel ženu DD treba aj chcieť tka robiť dačo preto: DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
nie ani do 10 tak cca do nejakej 7 a tu musia vedet kam idem do kedy tam budem atď ked som bol preč 3h už bol problem raz som išiel kamošovy do mesta (som z dediny) vratil som sa za nejake 4h a z toho bol iný cirkus
chodim na technicku školu takže tam baby nechodia
moje pochopenie je jediné, čo ti môžem ponúknuť na útechu, tiež neviem ako von z toho kde som
Alebo keď tu je toľko forever alone, prečo sa to nedá dokopy?
ešteže je niekto taky ako ja ! mimo školu nemam ist kam !! a vlasne any s kym (mam malo kamošov a su to taky ktory chcú ist ked tak na pekáči do lesa sa povozit
ale možno je to dobré, pretože aspoň ťa kamoši neskazia, pretože v takomto veku majú väčší vplyv ako rodičia :/
no mam takych kamošov ktory nejak baby nezaujimanu (nie su to gayovia zas)
to presne aj robyt už pol roka len už ma to prestáva bavyt
no to určite že same mam suseda úplne cca 120kg suseda uplne vyrisovaného a moc o neho baby zaujem nemaju male zas lepšie ako pivne brucho
o mna bude mat zaujem baby tak za cca 1,5 roka ked budem mat X5 aspom dúfam
sa nediv, ze ta ziadna nechce, ked su pre teba ako cinsky tovar. naco chces nejaku nasilu balit, ak k nej nic súecialne necitis? len pekne pockaj, aj tak na vztah nie si zrely
holt czechoslovakia