ja ťa chápem,že čo tu riešiš, ja som síce baba, ale poznám to...ja tu mám asi jednu babu,ktorú mám rada, lebo sa správa normálne, nie je to vymleté decko a je super ale okrem nej nič, všetky u mňa tvrdo padnú a to sú len za kamošky, nie to ešte že by som hľadala na pozíciu ako ty hm, držím palce, aby si našiel....ja som tu tak napr našla veľa super chalanov
Baby sa viac starajú o to ako vyzerajú než o to ako sa správajú, prípadne aké sú inteligentné.....ale to je kvôli tomu aký je teraz svet...väčšina ľudí posudzuje v prvom rade podľa vzhľadu....čo je smutné...
pochované pod tými nesprávnymi.... myslím to tak, že veľa ľudí berie veci tak, že ho sklame jeden človek a hneď musia byť podľa neho takí istí všetci.... ako sa povie hádžu ľudí do jedného vreca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Presne!
Asi by si mal lepšie hľadať..
Dobre vidíme iba srdcom, to krásne je očiam neviditeľné...
Presne tak,vnutorna krasa je cim dalej,tym viac vzacnejsia ako ta vonkajsia,pretoze je jej cim dalej,tym menej ...
Jaaj nie!
a ostáva mi iné?