A k téme - mne sa páčia chlapi zarastení (na tvári)
Podpažie a rozkrok úplne stačí - nemusí byť úplne vyholené, stačí zastrihnúť aj strojčekom
Hruď by som asi na mieste chlapa nedepilovala...ako už bolo spomenuté - chlap má byť chlpatý. Je to prirodzené. Ale napríklad taký chrbát...to by som asi na mieste pánov depilovala, ale voskom alebo ináč dlhodobejšie, nie žiletkou.
niekedy je to nepríjemné (chlpy na mužovy zo ženského hľadiska) zbudzujú vo mne určitý odpor v intýmnych častiach tela, zas na nohách mi to nevadí tak to má byť a tvar a podpazušie.. som náma tým že chodím za známimi a hladkám ih čerstvo oholenu pokožku
chlap musi byt chlpaty vsade aby na nom perfektne vinikla rozopnuta šušťákova bunda, reťazka na opičej hrudi a aby sa mu mala kde pena od piva zachitavat ...
pekny chalan by nemal byt chlpaty ako gorila (myslim po celom tele ) ale urcite by si mal holit kkta, podpazusie, epilovat chrbat, a vlete aj nohy, je pekne ked sa ten opaleny bronz leskne
mal by sa na tvari, v podpazusi, epilovat si hrudnik, chrbat, hlavne medzi nohami, ale aby to nepichalo, a nohy. Je to dost nechutne kked je chlap zarasteny ako gorila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
suhlas s @2
Prikladam aj 10 dovodov preco si neholit bradu pani
» www.biggerbetterbeards.org/...
@jemino ...Si neoholis hrudnik, citis po case ten zapach ?
Nie, nema to ziaden vpliv...
Si neoholis kukuricu pod pazuchami, spotis sa a hned je to iny puch ...
Snad si ale neublizis koli tomu :/
Aj bez chlpov sa da zit, mozno aj dostojne !
Uz tak sa s tym chlapec musi zmierit a naucit sa zit na okraji chlopskej spolocnosti...
Naopak, majme sucit...
...Stop antisemi'chlpy'tizmu ! ...
Hlava, ramená, kolená, palce, oči, uši, ústa, NOS!
kto sa holi všade je metros, kto neholi je smradliak smradľavý, teraz si vyber!
asi zostanem pri starom..............filip
A k téme - mne sa páčia chlapi zarastení (na tvári)
Podpažie a rozkrok úplne stačí - nemusí byť úplne vyholené, stačí zastrihnúť aj strojčekom
Hruď by som asi na mieste chlapa nedepilovala...ako už bolo spomenuté - chlap má byť chlpatý. Je to prirodzené. Ale napríklad taký chrbát...to by som asi na mieste pánov depilovala, ale voskom alebo ináč dlhodobejšie, nie žiletkou.
plne súhlasím
ale ja by som chcela ,aby sa celí holili ....všetko ..je to krajšie na mužoch