No ja v jednom podniku na wc, ale sranda je v tom, ze ktosi nam tam vtrhol a zakrical na cely podnik ze na zachode niekto suka a vtom sa tam dovalili skoro vsetci co tam vtedy boli
Na obrovskej nafukovačke v strede nie veľkého jazera a keď už bolo po všetkom tak na brehu traja dôchodcovia rybári mali ďalekohľad v ruke a pozerali....aspoň zaspomínali na mladosť...
Fuha, ja som za pohodlny sex v teplej postielke Ale aj tam sa daju robiť odvažne kusky.....Hlavne ak máte doma celú rodinu, nebezpečneho brata, návševu a rozdavate si to rovno za obyvačkovou stenou v brachovej izbe.
Tak bolo tych miest viac xD autobusova zastavka, WC, disko, cintorin , vo vchode v cinziaku, na streche domu, nakapote auta, na amfiteatri, na studni v cudzej zahrade, v lese, sprche (odporucam) atd s priatelkou radi experimentujeme
v autobuse, v lete na preplnenej terase, na detskom ihrisku, v pivnici, v krčme na záchodoch,v kine a vo výťahu ale je vela miest, kde to chcem ešte vyskúšať ten kostol neznie zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Bestia841 teraz neviem koho mas na mysli, ked si tam dala ze "robila"
Cize dobry trapas
...ale stale mi beha po rozume lienkin kostol....hmmm
mnam