Dokážete si predstaviť, keby boli na Birdzi len fóra ako by mali byť, inteligentná otázka - inteligentné odpovede, bez tých niektorých fór a ankiet len na zahnanie nudy, alebo len aby mali nejaké fórum vyhodené v profile?! Keby chcel skutočne niekto vedie
podľa mňa by možno stačilo pozlučovať duplicitné fóra, čím by vznikalo menej fór denne, ale zas by ostali aj tie staré živé a podobne, za predpokladu, že by sa zobrazovalo, že sú v danom vlákne nové príspevky..
(ale to by vyžadovalo nejakých moderátorov, čo by presúvali a premazávali, všakže
podla mna je to dobre takto, kto chce len seriozne veci, moze sa pytat na forach zameranych na hudbu, na PC, na zdravovedu, na prirodu, na teplosenie a nemusi sa hrat na seriozneho tu...
keby keby keby...raz mi oco povedal "keby bolo h***o cukrom, srali by sme do kávy" ... ja len že, asi by bolo jednoduchšie brať veci také aké sú a vyvarovať sa teóriám,kt. iba zabíjajú čas
Ja nehovorím, že hneď taký musí byť....a bohužial aj slovíčko "keby" existuje...ale keď sa to premietne do budúcnosti, ako relatívna možnosť (ale nie pravdepodobná, pri tomto systéme), či by ste ostali na Birdzi?
A len som chcela vedieť názor, ja som nestranne v tomto ohľade...
Mne by sa tiež páčilo keby ľudia na birdzi trošku pohli rozumom a snažili sa vytvoriť atmosféru inteligentných mladých ľudí, so zrelšími názormi - hlavne teda s názormi K VECI, lebo rozhodiť ma ide keď čítam niektoré diskusie o ničom a ako sa zabávajú na svojej stupidnosti je už úplne na ,,objatie hajzlovej misy".
Samozrejme, ľahkosť a vtip musí byť, ale inteligentný, nie všetko brať s humorom a drístať dve na tri, od veci..Občas má človek chuť si pokecať s niekým čo má aj v niečo hlave a tu je často problém nájsť takého človeka..no..toľko k tomu...
@zaujimava páči sa mi tvoj názor, lebo keď som sa sem prihlasovala..svietila tu taká veta ako svet mladých ľudí, alebo niečo podobné, a presne tu vidno aký je ich svet...teda niektorých mladších.
@kolini Isteže áno. Ale nejde predsa len o to. Ide o celkovy pristup diskutujucich k tym temam. Kedysi sa zosmiesnovalo daleko menej. Ked mal niekto problem, rozviedla sa roznoroda diskusia inteligentnejsieho charakteru, nez len "Ty si taky k***t" a pod.
to uz neda doporiadku tu nikdy nikto by sa muselo vsetko vymazat a potom sledovat kazde pridane forum ale zas by to bola nuda kym by admini schvalili jedno forum ludia by sa unudili k smrti a prestali by sem chodit ,,, ked som tu bol prvy krat este tu nebol taky bordel aj ked to uz zacinalo a boli tu taky staly uzivatelia a bolo ich menej ,,, teraz je tu milion ludi a skoro seci sem pisu kktiny
@flussica to je dost diskutabilne.. falosne fora boli aj vtedy, len sa k nim pristupovalo nie ako ku fejkom... rozvinula sa debata a nikomu to neprislo dementne..
ale vezmi si, ze nadavaju stale len ti isti.. skratka uzivatelia sa menia po nejakom case.. ja by som povedal, ze mi to teraz celkom vyhovuje, mozno tak rok dva dozadu tu bola uplne nevraziva atmosfera.. a s tym osocovanim sa vacsinou dopustaju v kontexte s uzivatelom, ktory bud nema fotku, alebo nema svoju tvar v avatare..
dalsi problem je takzvana vojna Birdz posadka verzus Pokec pristahovalci.. len si neuvedomuju, ze potom spadaju na ich uroven.. rovnako aj ja, ale len ked slo o vynimocne drbnutu osobu..
to,aki su tu ludia,s tym nespravime asi nic...ja by som skor navrhoval male zmeny na Birdze.napr. ked niekto prispeje do starsej temy,tak by sa posunula na zaciatok ako je to aj na inych forach,aby sa do jednej temy mohli vyjadrit viaceri ludia,nielen ti,co tu boli v den vytvorenia toho topicu.pochybujem,ze vacsina ludi ide na 5. stranu...mohlo by sa tu dat aj nejake to tlacitko LIKE ako je aj na fb,ale to len z toho dovodu,ze clovek ma lepsi pocit,ked sa niekomu pacia jeho prispevky a tym padom tu aj radsej chodi...cize by to bolo vlastne klasicke forum,ale aj s vlastnymi profilmi a ludia by sa tu citili viac doma ako na inych forach,kde mat take zaujimave profily nie je sanca
@onetouch tlačítko like (resp. zelené a červené hviezdičky) sa testujú, pribudnú čoskoro k všetkému možnému (od komentov, cez fotky, statusy až po ľudí), je rozrobených viac vecí, ktoré sa dokončujú.
mne by bolo lepsie keby tu boli normalne fora , a ked je raz normalne forum tak ziadne rady iba sproste poznamky a ano aj ja mam sporste poznamky niekedy ale to uz z dovodu ze sa vlastne ako keby prisposobujem prostrediu
Alebo keď sa nezhodneš s jeho pripečeným zaručene správnym názorom tak ti nadá!Alebo tvoj názor šikovne prekrúti a ani nevie o čom to je ale ti nadá! Alebo hnusatí páni alebo hnusaté dámy pod rúškom
8 ročného decka jeho menom ti nabbrýzgajú aby si nemohol vrátiť nazpäť
ak ta to naserie a vyžíva sa v tom ako ti môže nadať! Aj takýto je BIRDZ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
(ale to by vyžadovalo nejakých moderátorov, čo by presúvali a premazávali, všakže
A len som chcela vedieť názor, ja som nestranne v tomto ohľade...
Samozrejme, ľahkosť a vtip musí byť, ale inteligentný, nie všetko brať s humorom a drístať dve na tri, od veci..Občas má človek chuť si pokecať s niekým čo má aj v niečo hlave a tu je často problém nájsť takého človeka..no..toľko k tomu...
Ale pre nich je trošku rozumu nuda
@flussica pred 4 rokmi boli tie temy ako keby aktualne a nove, tentoraz sa im nadava "duplikaty"
@mielikki by si sa divila, kolko blbosti sa maze
Aj falosnych for bolo myslim o cosi menej.
ale vezmi si, ze nadavaju stale len ti isti.. skratka uzivatelia sa menia po nejakom case.. ja by som povedal, ze mi to teraz celkom vyhovuje, mozno tak rok dva dozadu tu bola uplne nevraziva atmosfera.. a s tym osocovanim sa vacsinou dopustaju v kontexte s uzivatelom, ktory bud nema fotku, alebo nema svoju tvar v avatare..
dalsi problem je takzvana vojna Birdz posadka verzus Pokec pristahovalci.. len si neuvedomuju, ze potom spadaju na ich uroven.. rovnako aj ja, ale len ked slo o vynimocne drbnutu osobu..
Odreagovanie spolocnosti, to ano- beriem, ale pod odreagovanim si nepredstavujem to, co tu vidim, prepac...
a čo tu je vlastne také zlé?.......zlé je to v Blave, kde naša Imperátorka Tena lady Radičová chce stále odstúpiťz vlády a akosi sa jej to nedarí.....
Alebo keď sa nezhodneš s jeho pripečeným zaručene správnym názorom tak ti nadá!Alebo tvoj názor šikovne prekrúti a ani nevie o čom to je ale ti nadá! Alebo hnusatí páni alebo hnusaté dámy pod rúškom
8 ročného decka jeho menom ti nabbrýzgajú aby si nemohol vrátiť nazpäť
ak ta to naserie a vyžíva sa v tom ako ti môže nadať! Aj takýto je BIRDZ