urcite nie! kedze mam strasne rada deti a tak...takze aj ked nwm ak, ale to dieta by som urcite nejak vychovala- samozrejme najlepsie ako vedela a verim, ze aj pomocou rodocov
@pernik uz som raz bola v dost neistej situacii - nevedela som vela veci vtedy....ale bola som si ista v tom, ze si to babo (ak by som bola vtedy tehotna) necham....
otázka znie, či by som šla na potreat TERAZ...teraz už nie, už som dospelá a musím sa naučiť niesť zodpovednosť za svoje činy...ale keby som bola mladšia, asi by som šla....určite by som šla....skazený život by som mala ja, aj to dieťa
ak by to bolo v tomto období, tak nie. bolo by mi ľúto, že nebudem môcť robiť veci, ktoré môžem robiť ako slobodná, ale inak by sme sa s priateľom na bábo tešili.
pár rokov dozadu - neviem, ťažko povedať, ale asi tiež nie.
Z pohľadu chalana by som to od svojho dievčaťa nieže nechcel ale ak by náhodou chcela tak by som ju od toho odhováral...9 mesiacov je dosť dlha doba na to aby sme spolu vymysleli ako sa o neho postaráme..."Nikdy nerob inému niečo čo nechceš aby robili tebe". A ja by som nechcel aby ma vyškrabali...
nie, mám dosť rokov, aby som vedela, že to nechcem. Našťastie mám aj úžasnú rodinu, ktorá by ma podporovala. Hoci si neviem predstaviť, žeby som mala teraz dieťa, ale potrat by som nevolila.
ale ja keby som bola tehotna nesla by som na potrat pravdaze pokial by bolo to miminko z lasky... ak by ma niekto znasilnil neviem povedat ci by som sla na potrat... ale urcite by som sa rozhodovala...
ale ak by som otehotnela tak s tym nemam problem chcela by som to miminko... velmi sa na to mrnave stvorenie tesim...
už nie... teda niežeby som to niekedy absolvovala, ale kedysi som bola presvedčená, že keby to bolo nutné, tak to urobím. ale teraz by som to už nespravila.
a zároveň nijak neodsudzujem ženy, čo to urobia. je to ich slobodná voľba, ktorú by im nikdy žiaden blb v politike nemal odoprieť.
No, keby som ostala tehotna tak by som sa asi zblaznila. Preplakala by som niekolko dni a nakoniec by som sa rozhodla si to dieta nechat. Bolo by to zle rozhodnutie, ale aj tak by som ho spravila.
Preco ma byt zivot jednoduchy, ked moze byt zlozity?
Potrat sa vníma veľmi jednoducho. Akože to je nič. No v reálnom živote to vyzerá tak že ten zárodok nie je len neforemná hmota. Je to už malý vyvynutý človiečik z ručičkami a nožičkami, hlavou. Potrat prebieha tak že mu doktor doslova odtrháva časti tela.
Nehovoriac o psychických a fyzických následkoch na žene som jednoznačne proti. (aj keď zákon by som nezmenil, predsa je to len slobodný názor.)
Ano sla by som, lebo mam svoje sny ciele, chcem ist na vysoku, uzivat si mladost a dieta k tomu este najblizsich dost rokov nepatri... takze, keby sa stala nehoda tak by som si to dieta nenechala...
Šla... Bo poprvé sa onho nedokážem postarať, po druhé som sama dieťa, po tretie sa nemá kam narodiť, nemám vôbec žiadne zázemie,... Proste šla by som, lebo viem, že by som tomu dieťaťu nevedela dať taký život, aký si zaslúži...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
mám problém dať si vytrhnúť zuby a nieto zabiť vlastné dieťa.
vtedy by som nad potratom asi rozmyslala
pár rokov dozadu - neviem, ťažko povedať, ale asi tiež nie.
ale ja keby som bola tehotna nesla by som na potrat pravdaze pokial by bolo to miminko z lasky... ak by ma niekto znasilnil neviem povedat ci by som sla na potrat... ale urcite by som sa rozhodovala...
ale ak by som otehotnela tak s tym nemam problem chcela by som to miminko... velmi sa na to mrnave stvorenie tesim...
@james144 Ťažkými botami by sa to dalo ľahko vyriešiť.
@ashlee Ale zub je niečo úplne iné! Zub je proste TVOJ a je to hnusné.
ja keby som bol tehotny chalan, tak by som nesiel na potrat, ale do guinessovej knihy rekordov
antikoncepcia, to je to slovo.
"ja keby som bol tehotny chalan, tak by som nesiel na potrat, ale do guinessovej knihy rekordov"
nebol by si prvý tehotný chlap, niekde som čítal, že teraz nedávno nejaký chlap porodil svoje druhé dieťa
a zároveň nijak neodsudzujem ženy, čo to urobia. je to ich slobodná voľba, ktorú by im nikdy žiaden blb v politike nemal odoprieť.
Preco ma byt zivot jednoduchy, ked moze byt zlozity?
Keď sa už o neho nedokážeš postarať daj ho na adopciu, hniezdo záchrany, možno nejakú pestúnsku starostlivosť...
Potrat - nie. Nehorázne svinstvo.
Nehovoriac o psychických a fyzických následkoch na žene som jednoznačne proti. (aj keď zákon by som nezmenil, predsa je to len slobodný názor.)
Ešte tu hodím link na pár škaredých fotiek...
» web.pravonazivot.sk/potrat/...
Nie je to „človiečik“, ale hnusný nechcený bastard.
A môže mať aj horšie psychické následky, ak by jej tam ten parchant mal stále vyrevúvať.
Poprosím ťa, nereaguj na moje príspevky. Naozaj nemám záujem o tvoje trápne reakcie.
@55 tak ver že potratom mu ho zabiješ.... nie skazíš