Ja som váhal medzi podporou Nemecka. Predsalen Nemci dali svetu také osobnosti ako Einstein, Watt, Rontgen, Beethoven, Guttenberg, Bach, Wagner a desiatky ďalších. Keď sa povie Česko, nikto svetoznámy ma nenapadá.
Asi by som podporoval Nemecko, lebo po 1.
Nemám moc rád Slovákov, najmä tých mladých teenagerov, su to štence ktoré by mali ísť do plynu, a Cesi su nám asi dosť podobný...
Po 2. Obdivoval by som Nemeckoo že sa nato odvážilo napriek tomu že dnes už su všelijaké OSN blbosti a podobne...
A po 3. milujem Nemcov... a mali by obrovsku šancu vyhrať nad Ceskom, potom keby si do toho zaplietli ostatné štáty by som stále bojoval na strane Nemecka... pravepodobne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale určite česko podporujem šák nechcem žeby ma stade vyhnali
Nemám moc rád Slovákov, najmä tých mladých teenagerov, su to štence ktoré by mali ísť do plynu, a Cesi su nám asi dosť podobný...
Po 2. Obdivoval by som Nemeckoo že sa nato odvážilo napriek tomu že dnes už su všelijaké OSN blbosti a podobne...
A po 3. milujem Nemcov... a mali by obrovsku šancu vyhrať nad Ceskom, potom keby si do toho zaplietli ostatné štáty by som stále bojoval na strane Nemecka... pravepodobne..
Hej a co sa ankety tyka poradi niekto co mam vybrat ked nechcem ani podporit cesko ani nemecko ale chcem podporit slovensko?