Um...nope? Momentalne mam mladeho ucitela na cvikach z chemie napriklad, este je aj celom pohladny, ale nenormalne ma odpudzuje fakt, ze rozprava po cesky s vychodnarskym prizvukom. Chce sa mi z toho zvracat, keby vyzeral ako quasimodo bolo by to menej nechutne, ne toto extremne vynaliezave przdnenie dvoch jazykov zaroven. Inac ma tusim vsetko ucia zeny alebo 40+.
Ale akoze celkovo, co je toto za otazku proste???
pri odchode zo skoly ak by boli vzajomne sympatie tak nielen s mladym ale ja som uz na vyske na strednej by to bolo asi predsalen kusok uchylne - maturantka a ucitel fyziky alebo coho... meh
vysokoskolsky profesor ma aspon cim ohurit
@newcomer tak niektoré sa rady ukazujú a rozprávajú o tom, najlepšie je keď ťa fakt naserie už a odmietneš ju pred všetkými na seminári, ale to už je extrém na nevydržanie...
Mala som telocvikára a bol to teda kus. Ale dobre si to uvedomoval a všetky boli doňho zbláznené, tak to využíval. Ja som sa s ním bavila normálne, stále sme kamaráti, tak bol aj on normálny. A vyspať sa, nikdy
Oh ci kokos, ako velmi som chcela poj*bat svojho fyzikara
Ked rozpraval o Kirchhoffovych zakonoch akoby recitoval Hamleta... že aké myšlienky mi chodili hlavou keď rozprával o napätí a oscilátoroch a kmitavých pohyboch ani nehovorím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
aby bol mlady
aby bol ucitel
Ale akoze celkovo, co je toto za otazku proste???
vysokoskolsky profesor ma aspon cim ohurit
@doyouhearme
@subarnica
Ked rozpraval o Kirchhoffovych zakonoch akoby recitoval Hamleta... že aké myšlienky mi chodili hlavou keď rozprával o napätí a oscilátoroch a kmitavých pohyboch ani nehovorím