začnem tým, že mám 22. s partnerom som vyše 2 roky, prekonávame menšiu krízu (veľa zbytočných hádok, žiadne pochopenie, často krát mi naše hádky prídu ako súťaž, v ktorej sa mi snaží dokázať, že on je ten lepší), no problém je v tom, že mu neviem vysvetli
@patricino nie som zato , aby sa vztah zahodil len preto, ze to momentalne nefunguje. neviem co je to za heslo dnesnej doby: nefunguje to? zahod a zadovaz si nove (vez ohladu ci ide o vec, alebo ludsku bytost)
@marisoul no, to teda vôbec nie je dlho, čo by potom robil chlapec keby náhodou si zo zdravotných dôvodov nemohla mesiac? viem, "keby" tu teraz neriešime....ale po týždni na niekoho vyskakovať, že mu brániš v jeho potrebách? vieš, ja si myslím, že keby ťa naozaj miloval, tak sa snaží vyriešiť ten problém s hádkami, aby ste boli obaja v pohode, ale to je len môj názor....my sme tiež občas mali problém, keď sme mali výmenu názorov a vždy sme sa najskôr to snažili dať dokopy....vlastne vtedy mi chlap najviac dal najavo, že sú pre neho dôležité aj moje pocity a spokojnosť, nie len jeho....bude to asi sebec ten tvoj priateľ, že?
@marisoul lol tak to veru vazne nie je strasne..my sa s frajerkou niekedy nemilujeme aj 3 tyzdne..a je to presne kvoli tomu, co pises ty akurat ja som iniciator toho, ze potrebujem byt na to psychicky v pohode rozdiel je len ten, ze moja frajerka to chape a caka, kym na to budem mat zase "chut"
A napadlo ti už to, že sex ľudí zbližuje? Pokiaľ v sebe nájdeš aspoň nejakú chuť, vykašli sa na tie ostatné pocity a aspoň to skús. Obaja potom budete kľudnejší, minimálne jeden dôvod na hádku vám tým odpadne. Bez toho budete akurát tak obaja viac nervózni a budete sa viacej hádať. Nemyslím, že sa to medzi dvoma ľuďmi len tak ľahko zlepší, pokiaľ nie sú obaja po psychickej stránke na tom v pohode. Minimálne tvoj priateľ bude neprístupnejší, pokiaľ mu budeš niečo takéto odopierať... A možno, že keď uvidí, že mu vieš v niečom vyjsť v ústrety, začne sa trochu snažiť aj on...
Ale pokiaľ fakt nemáš najmenšiu chuť a protivý sa ti myšlienka niečo s ním mať... jednak on by ťa do toho nemal nútiť, jednak ty by si mala zvážiť, či chceš v takom vzťahu ostať...
@14 spat s niekym, a je jedno, ci je to frajer alebo nie, len preto, aby odpadol dovod na hadku a preto, aby bol kludnejsi, tak to je teda gol..ked sa raz na to necitim, nebudem sa s nim teraz nasilu milovat len preto, lebo moze byt nepristupnejsi a lebo ma taku potrebu
@marisoul chýba mi tu fakt, že prečo sa vlastne hadate? co znamena, ,,bude v pohode"? Aky mate problem? ... a jeho poznamka je dobra, ze ci bude sex len ked ti budes chciet, kebyze mam taky problem ja, tiez by som to poznamenala ...Narovinu, ak sa to nevyriesi, najde si inu, ak by si bola jeho manzelkou, davno by mal milenku....
preco nemas chut? Tak dlhsia predohra ci? Menej stresu a tak no ( lahko sa to hovori ja viem )
@trdelniiiq pre mna je zarazajuce to, ze sem pravidelne postujes veci zo zivota frajerkinej pipinky. ( v ramci toho, ze mas uverejnene aj fotky, vie o tom vobec? byt nou, zurim)
@20 navyse, co je na tom zarazajuce, ze ak niekto potrebuje pomoct v tejto oblasti a ja mam podobnu skusenost, tak ju sem napisem?..povedat, ze mam chapajucu zenu, je take nemiestne?
@alysia prečo sa hádame? kvôli somarinám...on je strašný detailista a rieši veci typu - ak mu nezavolám pred alebo po diskotéke ( také hádky by som skôr prenechala 15-ročným) a podobné veci a nafukuj to, rieši a tlačí na mňa aby som si priznala tú "strašnú" chybu a najlepšie je, keď zahlási,že by mi nemusel "čistiť žalúdok" keby som si zobrala ponaučenie z toho, čo mi hovorí.
za ďalšie, - sex kedy chcem ja - ja sa s ním milujem rada, po tejto stránke problém nemám, ale odmietam byť neustálym terčom jeho poučovania (veď nemám 5), prikyvovať mu a vlastne byť mu aj vďačná, za to, že ma tak pravidelne zdrbáva a ako bonus, uspokojovať jeho chute. Neodopieram sex len jemu, ale aj sebe.
@trdelniiiq Skôr, než sa rozhodneš zdrbávať ma, prečítaj si poriadne to, čo som napísala - a síce, že pokiaľ má aspoň nejakú chuť, má to aspoň skúsiť. A nie, že to má robiť nasilu...
@marisoul Chápem tvoje rozčúlenie, osobne neznášam takýto typ chlapov. Ale to, že nemáš 5 rokov na to, aby ťa stále poúčal, by si mala vysvetľovať jemu a nie nám.... Opakujem: VYSVETĽOVAŤ. Nekrič, nerob hysterické výstupy, snaž sa zabrániť ďalšej hádke a udržať to na konverzačnej úrovni. Zároveň mu to celé vysvetli, ako ti to je nepríjemné, ako sa cítiš, keď to stále robí. "Vydieranie" odopieraním sexu tu fakt moc nepomôže... Navyše, vieš, kedy sa s tebou nebude mať zrovna chuť hádať a s najväčšou pravdepodobnosťou ťa vypočuje? Po dobrom orgazme (teda, pokiaľ to nebude v noci pred spaním)
@madiska ja ta nezdrbavam..len v tomto pripade, ktory ona popisala vyssie je uz jasne, ze nema najmensiu chut s nim spat, ked jednak su tu tie problemy, a jednak do nej vkuse husti ze to musi mat, lebo jednoducho musi.
len mi to pripomina tie clanky o hroznych zenach, ktore vykecavaju najintimnejsie detaily o frajeroch kamaratkam. Potom su tu taki muzi, co to robia udajne v kruhu kamaratov, a si tu este ty, co ich postujes uplne cudzim ludom, uplne verejne. Ja ako celkom cudzi clovek si viem identifikovat tvar tvojej priatelky s informaciami, ako sa treba vrtiet aby mala taky a taky zazitok a pride mi to pozoruhodne no... (nic z toho nie je utocne, dobre? ) je to len postreh.
@moreuglymoreself nepovedal by som, ze su to najintimnejsie zalezitosti..to, ako funguje zenske telo (co okrem mna, tam napisalo dalsich x prispievatelov, vratane hoperpohromy, ktora je tiez zena, a nemala problem prispiet svojou troskou) nie je ziadna najintimnejsia sucast mojho sexualneho zivota s priatelkou..na birdzi som uz peknych par rokov, cize vacsina ludi ma pozna (je im tak maximalne ukradnuty moj intimny zivot, pripadne sa zapoja, vid uz hore spomenuta pohroma) a ten kto je cudzi, tak tomu (ak je to typ podobny tebe-zacuduje sa; ak je to liberalnejsi clovek-ani si to nevsimne) to moze byt tiez srdecne jedno..
respondy pisem nie v zmysle takom, aby som zachadzal prilis do intimnej sfery a ostavam v ramci mechanizmov, ktore su jasne a zrejme 90% ludi, ktori sa tu nachadzaju..
ver mi, ze sa drzim uplne okrajovej sfery a nepisem nic, co by vyzradzalo z mojho zivota viac, nez je normalne a dobre..
@28 okrem toho, clovek potreboval radu, ja som mu ju poskytol a rada bola podlozena skusenostou, ktora by mala byt brana odosobnene..to, ze teba sa mozno dotkla, tak to uz ja s tym bohuzial nespravim nic..
a do tretice, aby vo vzduchu neostali nejake pochybne zavery, prvidelnost, ktoru si spominala, je skor obcasny jav, kedze minimalne mesiac som sa nevyjadroval k ziadnej podobnej teme..
@marisoul jaaaaj, tak to teda meni situaciu, ja ze preco mu nedas, ale teraz tomu rozumiem, uprimne len sa pytam preco si s nim? ( viem mne sa to lahko pyta ) no proste toto, ked sa takto chova, sa to bude len zhorsovat, dufam,z e mate aj ine veci pozitivne a ze je na teba aj dobry a ze svoje nizke sebavedomie, ze s nim nieco robi ... nakopala by som ho inak. Jasne, ze nemas 5, no on asi hej :/... ako tak citam koment @madiska , zase len suhlasim, skus mu to vysvetlit, bez pouzitia emocii ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
aj by som povedala ze takato priepastna rozdielnost v chapani asi raz povedie k rozchodu
Ale pokiaľ fakt nemáš najmenšiu chuť a protivý sa ti myšlienka niečo s ním mať... jednak on by ťa do toho nemal nútiť, jednak ty by si mala zvážiť, či chceš v takom vzťahu ostať...
preco nemas chut? Tak dlhsia predohra ci? Menej stresu a tak no ( lahko sa to hovori ja viem )
ale tiez, tri tyzdne?? au.
za ďalšie, - sex kedy chcem ja - ja sa s ním milujem rada, po tejto stránke problém nemám, ale odmietam byť neustálym terčom jeho poučovania (veď nemám 5), prikyvovať mu a vlastne byť mu aj vďačná, za to, že ma tak pravidelne zdrbáva a ako bonus, uspokojovať jeho chute. Neodopieram sex len jemu, ale aj sebe.
viac k tomu netreba dodat, lebo to je najlepsi prispevok v tejto diskusii.
@marisoul Chápem tvoje rozčúlenie, osobne neznášam takýto typ chlapov. Ale to, že nemáš 5 rokov na to, aby ťa stále poúčal, by si mala vysvetľovať jemu a nie nám.... Opakujem: VYSVETĽOVAŤ. Nekrič, nerob hysterické výstupy, snaž sa zabrániť ďalšej hádke a udržať to na konverzačnej úrovni. Zároveň mu to celé vysvetli, ako ti to je nepríjemné, ako sa cítiš, keď to stále robí. "Vydieranie" odopieraním sexu tu fakt moc nepomôže... Navyše, vieš, kedy sa s tebou nebude mať zrovna chuť hádať a s najväčšou pravdepodobnosťou ťa vypočuje? Po dobrom orgazme (teda, pokiaľ to nebude v noci pred spaním)
@willbebetter ďakujem
len mi to pripomina tie clanky o hroznych zenach, ktore vykecavaju najintimnejsie detaily o frajeroch kamaratkam. Potom su tu taki muzi, co to robia udajne v kruhu kamaratov, a si tu este ty, co ich postujes uplne cudzim ludom, uplne verejne. Ja ako celkom cudzi clovek si viem identifikovat tvar tvojej priatelky s informaciami, ako sa treba vrtiet aby mala taky a taky zazitok a pride mi to pozoruhodne no... (nic z toho nie je utocne, dobre? ) je to len postreh.
respondy pisem nie v zmysle takom, aby som zachadzal prilis do intimnej sfery a ostavam v ramci mechanizmov, ktore su jasne a zrejme 90% ludi, ktori sa tu nachadzaju..
ver mi, ze sa drzim uplne okrajovej sfery a nepisem nic, co by vyzradzalo z mojho zivota viac, nez je normalne a dobre..
čo viac chceš počuť aby si ho poslala pičom ?