clovek, ktory ma v sebe lasku si svet prilis idealizuje. ziadna prekazka nie je dost velka, ziadna chyba dost zavazna, ma pocit, ze zvladne vsetko a vsetko bude dobre. myslim, ze to sposobuje nejaka latka v mozgu, tu zaslepenost. clovek za to sam nemoze, ze sa vtedy sprava ako idiot, tak to vymyslela priroda. sme otroci nasich tiel.
@lidice myslela som tým, že keď je to fakt láska, dokážeš milovať na tom človeku všetko, aj to, čo ostatní vidia ako "chybu".. a keď si len slepo zaľúbená a ženieš sa do vzťahu, tak to na tom človeku nevidíš a neskôr keď si dáš dole ružové okuliare tak zbadáš, ako ti 80% vecí na tom človeku prekáža. to nie je láska.
až do takého štádia sa mi ešte nepodarilo sa do niekoho zalúbiť čiže u mňa to zatial neplatí... ale mnoho kamarátiek majú podobný rpoblém...a hlavne jednej treba otvoriť oči... lebo ona si na ňom váži dokonca aj to že má rovné zuby! ale že je kokot tak to nevidí akosi...
jednoducho, tento svet je divný... ja len očakávam že jedného večera sa mi v izbe zjavý Tardis s 12th doktorom a pôjdem tam
Poznám až moc dobre...najhoršie je, že keď som sa s ním konečne rozišla, všetci kamaráti sa mi otočili chrbtom, pretože podľa nich bol "to najlepšie čo ma v živote stretlo".
Je to tak, všetci do mňa papuľujú, že je to debil, z čoho vyplýva, že ja som krava, ktorá sa do neho zaľúbila... Ale ľúbiť ho neprestanem. Poviem si, že je to debil, lebo niekedy fakt hej, ale čo s tým? Ľúbim ho a keby taký nebol, zase by mi chýbalo niečo iné. Kedysi som však na ňom nevidela žiadne chyby, teraz aspoň to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A celé je to FAIL.
@5 súhlas
@4 je ale aj nie je .."chyby" a "povaha" je rozdiel
niekedy sa mi to stávalo.
jednoducho, tento svet je divný... ja len očakávam že jedného večera sa mi v izbe zjavý Tardis s 12th doktorom a pôjdem tam
ale aj to by sa hodilo,myslím
no co sa tyka toho,tak istotne ano ...laska je slepa ,stare zname klise,ale plati v plnom rozsahu