ADMIN: ospravedlnujem sa za slovo "kurva". Prosim nemaz to.
Ale aj tak v kazdom prispevku tu vidim nadavky typu "kokot, dpc" atd... tak nevidim dovod preco by si mal vymazavat tuto anketu (ako moje forum co som dal vcera...)
@anonym657 nesuhlasim, lebo tuto pises samozrejme o vsetkych zenach a vsetkych muzoch, my sme kedysi nadavali spoluziacke ze je kurva ked sme mali 14 (aj ona), teraz som z toho uz vyrastla a nepotrebujem riesit take veci
cize 1. neverim ze mas 21 rokov
2. neverim ze si muz, lebo toto je typicky zensky vyrok
@hoperpohroma Preco by to mal byt zensky vyrok??? Prave naopak. A nehovorim o vsetkych muzoch a zenach. Toto vseobecne plati pre vacsinu-ukazuju to rozne prieskumy atd..
Ani ja nejak nepotrebujem riesit take veci len ma zaujimalo ci to aj vy tak vnimate.
@flagrantine : budem trochu hnusna.. ehm.. v tom výroku sa nehovorí, že tá zámka zásadne sa nechá otvoriť každým klúčom, hej... čo ak ta zámka sa necha otvorit len niektorym klucom.. stale bude napicu? ak hej, tak si to protirečí, lebo tak či onak realita je úúúplne iná.
lebo priemerna zena nema prakticky ziaden problem zohnat si chlapa na sex (ak nie je prilis prieberciva a vyberava) - sexuje fakt len kedy ona chce.....ale priemerny chlap sa musi niekedy fakt dost snazit, aby zohnal nejaku "schopnu" babu na sex....takze to, ze mal dost zien svedci o jeho sikovnosti a usilovnosti....ved si vezmite co sa stane, ak pride priemerna zena do baru-hned bude mat o nu zaujem niekolko (niekedy aj vacsina) chlapov....ale ked pride priemerny muz do baru, tak moze byt rad, ak budu mat o neho zaujem 2-3 zeny, takze tak..zeny ani sa nemusia snazit, ale muzi ano
PS: fakt nepoznam chlapov, ktori obdivuju kurevnikov...chlapi skor obdivuju chlapa, ktori si najdu peknu babu, ktora nedava kazdemu, a je aj na vztah
Myslím, že nieje dobré ani keď mal chlap príliš veľa ženských a ani žena. Príliš veľa je individuálne číslo. Ale uvážte, asi by mnoho mužom vadilo, keby jeho vyvolenú pretiahla tretina vysokoškolského internátu a pol susedov v novom paneláku, alebo keby ženin nastávajúci spal s polkou jej kamošiek a tretinou jej bývalých spolužiačiek a všetkými ženskými z jeho obľúbeného klubu.
Inak, vraj čím vyšší bol počet sexuálnych partnerov pred svadbou, tým väčšia nespokojnosť v sexuálnom živote po svadbe potom býva.
A posledná vec: A áno, nieje to fér, je to zaužívané tak ako autor ankety napísal, ale rovnako je zaužívané to, že ženy sú vždy týrané muži nikdy a podobne.
V žiadnom prípade mi to nepríde super, a to z jednoduchého dôvodu: nevyznie to dvakrát dôveryhodne. Kebyže mám chodiť s takým "machrom", neviem neviem, a priori by som asi mala pocit, že ani so mnou by to potom netrvalo dlho, že som len taký úlet a tak.
A všeobecne, myslím, že u priemerne inteligentnej ženy týpek spomínaného typu neobstojí len preto, že spal s veľa babami. Ak obstojí, bude to z iného dôvodu. Čiže toľko k tomu. Ohurovať tým môže akurát kamarátov pri pive. :/
presne ako písali niektorí, je to vec toho, ako sa to dievča prezentuje ... niektorá mala možno 5 ale prezentuje sa akoby 105 ... aj keď spala s viac mužmi, mala by mať stále svoju hodnotu a myslím, že o takej nikto nikdy nič nepovie...
@babelfish to skor muzi, ktori mali 5 zien sa prezentuju, akoby spali so 105...a zeny, ktore spali s 105 sa prezentuju akoby spali s 5 ...vo vseobecnosti muzi nadhodnocuju, a zeny podhodnocuju pocet sexualnych partnerov, lebo fakt som este nevidel zenu, ktora by sa chvalila alebo nejako sa prezentovala, s kolkymi chlapmi spala
@echoechoecho nehovorím, že to musí zrovna hovoriť... skôr o tom ako pôsobí ... vyjadruje sa a všetko... každý z nás pozná niekoho o kom si pomyslí, pane bože to je ale *** .. ale más pravdu v nadhodnocovaní sa mužov, môžem len a len súhlasiť
@babelfish tak vacsina zien v mojej vekovej kategorii posobi slusne, nevinne, a kazdy by povedal, ze nedavaju kazdemu, ALE ticha voda brehy myje - co viem o nich, tak spali uz s kopou chlapov, a mam na mysli jednorazovky, niekedy aj bez ochrany a pod, niekedy ked ich stretnem niekde v bare pripite, tak sa vesaju na kadekoho....a pritom to nie su ziadne zeny, co sa obliekaju ako slapky...myslim, ze zeny same vedia, ze ak sa budu prezentovat, ze spali s kopou chlapov, tak budu povazovane za kurvy, a tu na birdzi len niektore zo zavisti nadavaju na chlapov, ktori su rovnako promiskuitni, ale su pre zmenu povazovani za frajerov prave samotnymi zenami!....btw viac tych kurevnikov povazuju za pritazlivejsich zeny ako chlapi ...sam vidim ako sa okolo mna obsmietaju zeny, ak pridem do baru s kamaratkami a ked bez nich
Wow, ako keby fakt nebolo jedno, kto mal koľko sexuálnych partnerov... je každého osobná vec, či sa rozhodne spať s každým sympatickým človekom, alebo či sa bude "šetriť" iba pre vyvolených, pri oboch pohlaviach...
......jaaa to uz dlho nepocitam...nemozem zodpovedne odpovedat ...a asi som sa ani nikdy nepytal baby kolko mala ci nemala....naco by mi to bolo?....nezaujima ma nejak aky kto bol ked nebol ...skor aky chce byt...toz tolko
nesúhlasím keby nebolo tých tzv hnusných flandier tak by tu behalo biblické množstvo panicov... Na druhú stranu keď dievča čo sa vychrápe z mnohými je tak oznáčena je sd toho dôvôdu že je to ako z kladkou a kľúčom.. Taký muž je kľúč keď s ním odomkneš mnoho kládok tak je to univerzalný kľúč no keď jednú kladku odomkneš viacerími kľúčmi tak je to na piču kladka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ale aj tak v kazdom prispevku tu vidim nadavky typu "kokot, dpc" atd... tak nevidim dovod preco by si mal vymazavat tuto anketu (ako moje forum co som dal vcera...)
- chlapi chcu sex a neskryvaju to, preto ineho chlapa co ho ma dost obdivuju
- zeny chcu sex ale tvaria sa ze nie, preto takej zene zavidia
(a tie zeny co maju normalny vztah a aj pravidelny styk, len to nemusia stale menit, si myslim ze nepotrebuju riesit taketo veci)
cize 1. neverim ze mas 21 rokov
2. neverim ze si muz, lebo toto je typicky zensky vyrok
Ani ja nejak nepotrebujem riesit take veci len ma zaujimalo ci to aj vy tak vnimate.
PS: fakt nepoznam chlapov, ktori obdivuju kurevnikov...chlapi skor obdivuju chlapa, ktori si najdu peknu babu, ktora nedava kazdemu, a je aj na vztah
a kebyze aj vidim,ze ma furt sex,aj ked na videu tak si poviem,ze je prijebana a nie kurva ale mam v pici,neriesim take veci..
no a ci zavidim chlapom,ze su kurevnici..haha,dost trapne,..neriesim chlapov,mam ich v pici..pre mna su to kokoti a ne frajeri..
a @echoechoecho to celkom dobre vystihol... jebe sa, len ak to chce zena, nikdy nie inak..
Myslím, že nieje dobré ani keď mal chlap príliš veľa ženských a ani žena. Príliš veľa je individuálne číslo. Ale uvážte, asi by mnoho mužom vadilo, keby jeho vyvolenú pretiahla tretina vysokoškolského internátu a pol susedov v novom paneláku, alebo keby ženin nastávajúci spal s polkou jej kamošiek a tretinou jej bývalých spolužiačiek a všetkými ženskými z jeho obľúbeného klubu.
Inak, vraj čím vyšší bol počet sexuálnych partnerov pred svadbou, tým väčšia nespokojnosť v sexuálnom živote po svadbe potom býva.
A posledná vec: A áno, nieje to fér, je to zaužívané tak ako autor ankety napísal, ale rovnako je zaužívané to, že ženy sú vždy týrané muži nikdy a podobne.
A všeobecne, myslím, že u priemerne inteligentnej ženy týpek spomínaného typu neobstojí len preto, že spal s veľa babami. Ak obstojí, bude to z iného dôvodu. Čiže toľko k tomu. Ohurovať tým môže akurát kamarátov pri pive. :/
ked sa baba ma potrebu chvalit ze mala ja neviem milion chlapov pred kazdym tak proste kurva je a kurvou ostane, smola
zena co mala aj 30 a nema potrebu sa s tym vychvalovat tak taku za kurvu nepokladam a ludia okolo nej to ani nevedia cize ju za kurvu nepokladaju
jednoducho @18 a @22
aj by som sem dal ten ksichtovy smajlik ale vyhrazaju sa mi za jeho pouzivanie tak dnes radsej nie
uz od davnych dob bolo nadvolezitejsie uchovavat rod kmenu
a zoberme si to takto zena moze mat dieta kazdých 10 mesiacov
ale muz moze oplodnit kazdy den nejakuu
uz od davna je to tak urcene ze u muza je neormalne ked spi pomaly kazdy den s inou