sú chvíle, kedy ma to naštve...poriadne naštve, občas ma to rozosmeje, niekedy mám chuť po nich niečo hodiť...ale vie to aj zalichotiť, no to len od určitej skupiny osôb (rozumej moji známi, s ktorými nie som v dennom kontakte) (
ked som bola v taliansku, aj v turine aj v rime aj v nejakych dedinach co som prechadzala.. tak VKUSE ked som isla po chodniku pri ceste tak auta trubili, kricali a piskali na mna z okna a tak o__O asi to tam je bezne ale hrozne divne mi to prislo
Je to divné, najskor neprijemné, potom sa pousmejem a zistim, ze je to vcelku príjemné, však ked niekto piska ci trubi, znamena to, ze to somnou nieje tak katastrofalne
Ale raz ma vytrubovanie tešilo! Keď sme sa fotili pred svadbou, tak sme sa fotili aj pri ceste, lebo tam bolo krásne rákosie, a každý, kto išiel okolo, na nás trúbil a kýval nám
je to trapne a neviem, co tym sleduju. asi chcu vidiet tvar, ked sa im paci postava. ale to si len myslim. nie je to sucast ziadneho bontonu, praveze je to neslusne a preto ma to tak hneva...
poväčšine pretočím očami a sa naštvem,ale potom sa z toho zasmejem ale len z toho dôvodu že mi to príde úplne primitívne,ako bolo spomenuté vyššie trápne a nevychované...ako keby si tým niečo dokázali...a najlepšie je,keď stretneš to isté auto 2x po sebe v priebehu 20 minút a trúbi zakaždým....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a nenávidím keď na mńa kokotkovia trúbia keď behám! strašne sa zlaknem vždy...
Ak niekto zatrúbi, pozriem sa, či to nie je nikto známy. Ak nie je, tak buď pokrútim hlavou a zasmejem sa, alebo ma to naštve, podľa nálady
A otáčam sa len vtedy na pískanie, keď viem, že sa mám stretnúť niekde s manželom a hľadám ho - ale on píska tak špecificky, takže to rozoznám.
Bolo to zlaté