@tomias aha aha alebo ked si zoberiem tie biele z ocele tak sa mi nebude suchat farba? teda ak take najdem lebo velmi. tuzim po bielych som strasne nerozhodny clovek
@sexywoman tak idem do normalneho obchodu s hodinkammi ale myslim ze to nebude prava koza ale len dobre spravena imitacia tzv. umela koza .. normalnu by som na seba nedala
mna by zaujimalo, jak s tym dokazu ludia vychadzat, lebo s hodinkami ja mam pocit, ze o to je horsia starostlivost nez o psa. ono to este aj obmedzuje vyber oblecenia, lebo to drhne dlhy rukav, treba davat pozor 20x denne pri umyvani ruk, riadu, sprchovani, pri prudkych pohyboch, aby som netrafila cifernik, sak to je uplne hrozna vec. stale sa pod tym poti koza a potom je z toho mierny humustek v podobe koze ako po pilingu do sprchy a ked sa posunie remienok aj to vidno... mala som krasne hodinky dkny, ktore som milovala, ale ja som ich fakt po roku musela predat, lebo vycitky, ze take nieco krasne nenosim by boli horsie. ja radsej vytiahnem mobil a zas ho dam prec...
@nemammeno ja som tiež pred pár týždňami hľadala biele, jednoduché, s veľkým ciferníkom a takisto som sa nevedela rozhodnúť, aký remienok, ale kožený som už mala a v lete mi to neskutočne vadilo, tak nakoniec bude silikónový
@sapphirizing jj ale to mas ako s prstenmi z bizuterie alebo aj naramkoch nahrdelnikoch ... a hodinky sa davaju ako posledne naco by som si dala najprv hodinky a potom sveter to je blbost
@nemammeno neviem naco by si si najprv obliekla kabat, dala hodinky, prisla dovnutra dala dole hodinky, potom kabat a zas hodinky naspat...hlavne ze vysmievat sa treba predtym nez pohneme mozgom ano to tu ludom ide najlepsie...nemas pre mna cenu.
@lowinqa tieto som si obejdnala z ineternetu lebo sa mi strasne pacili cervene vazne su pohodlne a potom zacali vsade predavat napodobeniny takze teraz ked si ich dam si kazdy pomysli aky trapny fejk .....no moje su kvalitnejsie
@sapphirizing lol veru mala by si nim pohnut volako ti to nejde neviem ci som sa ta volako dotkla alebo co. no ja som sa nevysmievala skus si to precitat este raz
@nemammeno ja tam pisem o dlhom rukave a ked si zoberies, ze nielen sveter ma dlhy rukav, tak asizeeee ti da logiku, ze sposob ktorym uvazujem nie je blby, ale ma realny zaklad pochadzajuci z mojich skusenosti, cize ti as dopne, ze mam dovod sa domnievat, ze teraz len obhajujes svoje zranene ego, aby si nevyzerala ako vysmievajuca sa a ani sprosta... vies? ked uz tu hovorime o blbostiach a kto je ich povodcom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
také aké sa ti hodia k tomu, čo bežne nosíš, ne?
tak ak chces k el. veciam tak nerezovu ocel.nieco tensie a strieborne s malym cifernikom..
velkky cifernik..moze byt len zvaz co oblecies a jake doplnkt zvolis.
Kam ten svet speje...
Taký ktorý si kupuju kožu aj ked maju na výber, tých životy nemaju väčsiu hodnotu ako život mravca...
Normálne teraz želám EU aby sem prisli Islamisti a pozabíjali nás tu, bo sme fakt tupý jak vrece kokotov...
Napr. v Taliansku je z dvoch rodičov priemerne 1.3 dieťaťa, takže pôvodne obyvatelstvo upadá, ale Islamistov je tam z 2 až 8.1....
Podobne je to vo Francuzsku, Nemecku...
- najviac sa mi páčia také tmavohnedé kožené remienky,
- koža je mi príjemnejšia na pocit,
- do koženého by sa mi nezasekávali chlpy z ruky ,
- celková hmotnosť hodiniek je s koženým nižšia a lepšie sa to nosí.
Aby ste sa báli
ja som jednoznačne za kožu, nikdy sa mi nepáčili tie kovové remienky na hodinkách...
dakujem birdz za tvoju spasu.