nezalozila si uz podobnu temu? A okrem toho vyhovaraju sa len chudaci. Co tak byt uprimny a povedat to priamo. necha sa mi a basta. Preco sa vhovarat. ????
Si trapna, uprimnost je nalepsia a najzakladnejsia dobra vlasnost ludskej duse, mas slaboduchy vztah, ked si s partnerom nevies povedat kedy ano a kedy nie.. vyhovaranie ma pekne vie nasrat, tiez ked sa baby stazuju ze maju kramy a nemozu ist odpovedat, nejake slonie kramy, ked ich maju 7 dni do tyzdna
Ak ta má rad, nedá ti kvoli jednému odmietnutiu košom.. proste nemaš chuť a hotovo, vo vyrovanom vzťahu majú do takýchto veci čo hovoriť obaja partneri. Treba si presadiť svoj názor
To si ty ta co po dvoch rokoch vztahu nechce mat sex... Akoze sry ale ten chalan ma myslim viac nez dost trpezlivosti a ty mu este takto klamat ides a uplne cudzich ludi sa pytas ako ho oklamat...
No pekne dievca ... Ale hlavnaa Vec ze tebe ide o city a vztah...
mojho chalana nezastavi nic ani kramy ani bolest hlavy....hovori mi totiz ze sex lieci a je to pravda...fakt aj od bolesti zubou pomaha. a okrem toho ked nechces tak povedz ze nemas chut na sex...a bodka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Isiel uz nejaky chalan aj na cervenu? (cez kramy) Alebo holka povolila? Ze mu je celkom ukradnuta taka vyhovorka, ze ma kramy
Len sa pochvalte
No pekne dievca ... Ale hlavnaa Vec ze tebe ide o city a vztah...
TAK MU LASKAVO NEKLAM !!!!
dakedy isto vyskusame