mám taký menší problémik, teda taký trošku väčší a som z toho pomaly zúfalá. s chalanom chodíme už pol roka a teraz nedávno som privolila na to, aby sme už mali spolu sex, samozrejme, vyžadovala som ,aby použil ochranu, i ked on to predtým s ničím takým n
Podla mna to kondomom nebude, ale tym, ze si nebola uvolnena a dostatocne vlhka. Fakt dlha predohra, nech ta predtym vylize a jedine skusat A inak, nemozete triafat len tak na slepo, nasmeruj si ho tam rukou. Ale tak neviem, moc sa do toho nerozumiem
A ked zijete sexualne len obcas, teda ze to bolo prvykrat tak kondom. Ale v dlhsom vztahu, ked sa pravidelne milujete jednoznacne antikoncepcia.
hmm je to o psychike si myslim po pripade si nemusela byt dostatocne vzrusena ale .... niektorim chalanom vadi to, ked maju kondom a ochabne im napr. ale ten problem ste vy nemali jemu urcite stal. tak bol potom problem v tebe ... ja som pri tom nebol takze fakt neviem kde by bola chyba a preco sa to stalo Dobre je pouzit aj aj. ale ak sa neda tak iba to druhe aj.
no nevem men s to par krat stalo ked som neboal dostatocne vzrusena alebo som sa proste hambila tka so mmaal taky blok..ale tak skute kondomi ktore su dostatocne..jak sa to pove..no ti zvlhene kua
mno moze byt ja kondomi tiez nemam rad a preto ich nepouzivam raz som to skusal a uplne na prt radsej antiku to je lepsie a hej poradne vlhka nech ta vylize predtym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a myslim ze to bude tou ochranou stalo sa to aj mne
@3 jj "pec treba najprv rozohriat"
A ked zijete sexualne len obcas, teda ze to bolo prvykrat tak kondom. Ale v dlhsom vztahu, ked sa pravidelne milujete jednoznacne antikoncepcia.