@ mortysh - presne! aj som jej dala tú možnosť, nech mi povie, či má čas alebo nie... ale ona ma obviňuje zo všetkého, myslela som si, že sa zmenila, keď som odišla na výšku, zdala sa byť taká, keď som jej hovorila tie v poho veci... ale hneď jak som sa jej začala sťažovať... tak som jej zničila život... mojou existenciou jej ničím život!!!
@ malapohroma nie je jej to blbé, ešte ona ma učí jak sa to má robiť
pozri za prve pocuvat fakt vobec nemusela tak nech sa nestazuje..a za druhe co je to za chrakter ked uprednostni pisomku pred svojimi kamaratmi..sice neviem jak ona, ale ja by som urcite pocuvala kamarata ktory sa potrebuje vyrozpravat a na pisomku sa vysrala..jedna 5ka este nikoho nezabila
@rainorchid ..hádam keď priateľky, tak v dobrom aj v zlom ..Ale poznám to, možno len momentálny výkyv nálady alebo jednoducho zlý deň..Ak ma má rada, tak znesie aj moje ťažké chvíle a dokáže poradiť, a takisto naopak aj ja musím byť niekedy bútľavou vŕbou pre toho druhého. Ja som sa vždy nezhody snažila najskôr normálne vyrozprávať, vyložiť všetky karty.Až potom niekomu skočím do vlasov alebo proste ruky preč. Myslím, že ženy a muži vnímajú priateľstvo ináč. My sa tak viac viažeme a sme závislé na istej osobe. Možno..
@malapohroma to jo ale tak to človeku poviem, že sorry nezaujíma ma to... a nie potom na neho zvaľovať, že "kvôli tvojej depke som bola v depke a nenaučila som sa to..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@ malapohroma nie je jej to blbé, ešte ona ma učí jak sa to má robiť
tak to je ,,pekná" kamarátka
a ešte sa vyhovára na nevinnú obeť
to sa musela učiť zo dňa na deň?