Keď sa páčite chlapcovi, viete o tom aj keď vám to nepovie?
Proste, keď sa mi páči nejaké dievča a ja sa s ňou stretávam a som k nej priateľský - ale nepoviem jej priamo, že sa mi páči - myslíte, že to aj tak vie?
Ja neviem prečo, ale aj keby sa mi nejaké dievča páčilo, asi by som jej to nepovedal. Ale, človek nikdy nevie.
Musela by asi ona prísť za mnou, ak by som sa jej teda páčil aj ja
ale seriozne - akosi to viem vycitit. samozrejme, pokial mi to dotycny nepotvrdi, tak su to len moje domnienky. ale uz som casto zazila taku tu vzajomnu sympatiu.
Myslim si ze ked jej to nedokazes povedat nezasluzis si ju
A myslim si, ze to zalezi na nej ale aj na tebe... niekto to nevie tajit a kazdy to vidi. Iny to zas tajit dokaze... niektora baba si moze stat na kabli, ina zas dokaze citat medzi riadkami.
a k teme, kazdy clovek vie podla mna vycitit, ze je niekomu sympaticky, vnutri aj ked uniektorych velmi hlboko, kazdy vie kedy sa pac niekomu, alebo nie, zvysok su vlastne dufania
@aventine Sak ked sa boji prejavit.... akoze: chcem nieco ale zdraham sa na tom zapracovat tak budem cakat ze to za mna spravi niekto iny (teda baba sa mu paci ale on sa jej boji tak vysiela "signaly" a caka - trt barani z toho.... mozno slovo "zasluzit" nebolo celkom presne uznavam moze byt... kazdopadne ak sa chlapca boji prejavit znamena to ze ma este cas- teda aspon podla mojej, hmm nazvyme to teorie...
Neviem či to vie. Niekedy to na chlapcoch vidno, keď to z nich priam srší, inokedy mám pocit, že neviem čo chcú. Je to lepšie jej to jemne naznačovať. Napr. je mi s tebou strašne dobre atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Musela by asi ona prísť za mnou, ak by som sa jej teda páčil aj ja
Ale žena si nie je nikdy istá povedz jej to radšej
ale seriozne - akosi to viem vycitit. samozrejme, pokial mi to dotycny nepotvrdi, tak su to len moje domnienky. ale uz som casto zazila taku tu vzajomnu sympatiu.
A myslim si, ze to zalezi na nej ale aj na tebe... niekto to nevie tajit a kazdy to vidi. Iny to zas tajit dokaze... niektora baba si moze stat na kabli, ina zas dokaze citat medzi riadkami.
a k teme, kazdy clovek vie podla mna vycitit, ze je niekomu sympaticky, vnutri aj ked uniektorych velmi hlboko, kazdy vie kedy sa pac niekomu, alebo nie, zvysok su vlastne dufania
Chalan ktorému sa páčim spáva vždy úplne inak než ten, s ktorým sme len kamaráti no...chápeš
Neviem sa vyjadrovať