Keď ste prišli na birdz, okamžite ste si našly nejakých kamarátov? Alebo až po nejakom čase?
Tento mesiac som sa zaregistrovala na birdzi. Pre ujasnenie, nemám záujem o hádky, či problémy, iba by som sa chcela opýtať, že keď ste sem prišli, tak či ste si hneď našli nejakých priateľov.
hej, však sa ty tu dočkáš ohovárania, nadávania a odrbavania....ukrižuju ťa ako mňa na začiatku a skoro mi aj auto podpálili, keď som tu mal chuj aj adresu bydliska a osobné fotky....filip
nie....nevyznala som sa tu, nikoho som nepoznala a tak som birdz na nejaký čas opustila..pak som sa po dlhšej dobe sem vrátila a začala som to tu skúmať, sledovať a zaujímať sa ...časom som sa naučila, ako to tu chodí, zvykla som si, zabehala som sa..a tak som tu ...
nemam ziadneho kamarata na birdzi lebo vsetci ktory sami zdali simpaticky mi ani odpisat normalne nevedeli iba tie pokecovske skratky tak naco mi su taki kamaraty? co z toho ze ich tam mam pridanich ked si snimi nemôzem ani pisat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale asi tak nejak casom...
kazdopadne, uz si ani nepamatam, kedy som si niekoho pridaval. funguje to vobec?
- emanuel. dnes bude nové video doprdele.