@asceticjunkie vedie ma k tomu nadpis...keďže sa pýta na nejaký "zvyk", niečo pravidelné, skúsenosť s "novými vzťahmi" - z čoho vyvodzujem, že autor ankety očakáva, že bežný človek nemá len jeden vzťah, ale vytvára nové a nové vzťahy a zvyčajne v tom novom vzťahu zvykne mať sex po nejakej dobe, napríklad.
vsak vtedy, ked uz obaja citime ze to chceme. mozu to byt dni, tyzdne, mesiace. ale teda z vlastnej historie vzdy par tyzdnov a potom uz neviem vydrzat
@asceticjunkie keby sa to neviazalo na nejaký zvyk, bolo by to formulované inak...napr. "keď ste sa dali dokopy, po akej dobe ste mali sex", alebo podobne...z tejto otázky jasne plynie, že je bežné mať staré a potom nové vzťahy
@georg21 aj celkovo, v okolí...teraz je to predsa bežné, mať partnera len tak, pre srandu.
Som sa minule spýtala jeden baby, bláznivo zamilovanej do jedného chlapa - jej, partnera, jak sa vznešene vraví, že či si s ním vie predstaviť spoločný život a tak...keď už idú na vysokú, bývať vo veľkom meste, atď...a ona mi hovorí, že ale kde, veď to je len taký prechodný, dovtedy ešte budem mať iného...tak si vravím...
@marleymt "ale kde, veď to je len taký prechodný, dovtedy ešte budem mať iného..."
s prepáčením je taký prístup hnusný.
keby som bol jej chalan a počujem túto vetu tak mi je z nej divne, zle. toto mi viacerí hovorili, že to už počuli. Je to strašné, ani kúštik úcty k tomu druhému. A to ho vraj vtedy aj miluje.
@georg21 je...ale čo s tým narobíš....niektorí ľudia sú proste takí, vyhovuje im to. A častokrát majú takýto prístup obe strany, a obom im to vyhovuje. Volá sa to tuším friendship with benefits, či jaký je to ten krycí názov...
Jediné, čo môžeš proti tomu spraviť, je zariadiť si vlastný vzťah inak...toť vsio
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Ale ne, šak jak to príde. hmm alebo ako to bolo v tej reklame dávno na 7days najprv nie nie nie potom áno áno áno
» replygif.net/i/943...
K téme:Neviem či je u mňa správne vyčasovaané slovo "máte".
A odvtedy som vzťah nemala, čiže....
@tomias To si počkáš.
alebo mínus dva
vyber si
vsak vtedy, ked uz obaja citime ze to chceme. mozu to byt dni, tyzdne, mesiace. ale teda z vlastnej historie vzdy par tyzdnov a potom uz neviem vydrzat
4 rande mam do tydne... Kdyz dcerka nema valnej zajem tak do dvou
Som sa minule spýtala jeden baby, bláznivo zamilovanej do jedného chlapa - jej, partnera, jak sa vznešene vraví, že či si s ním vie predstaviť spoločný život a tak...keď už idú na vysokú, bývať vo veľkom meste, atď...a ona mi hovorí, že ale kde, veď to je len taký prechodný, dovtedy ešte budem mať iného...tak si vravím...
s prepáčením je taký prístup hnusný.
keby som bol jej chalan a počujem túto vetu tak mi je z nej divne, zle. toto mi viacerí hovorili, že to už počuli. Je to strašné, ani kúštik úcty k tomu druhému. A to ho vraj vtedy aj miluje.
Jediné, čo môžeš proti tomu spraviť, je zariadiť si vlastný vzťah inak...toť vsio
A hey, to je to, čo chcem zrealizovať.
".a ona mi hovorí, že ale kde, veď to je len taký prechodný, dovtedy ešte budem mať iného...tak si vravím..."
je takéto