moja naj kamoska ma taky problem.nie je ziarlivka a nerobi sceny.proste ziarli len tak normalne ale nieco ju fakt zoziera a nevie co ma robit.skuseni ludia radte
proste-jej frajer ma sestru a jej najlepsia kamoska vobec nebere ohlad ze on je zada
blbeeee ak si ho nebude strazit moze mu ho prebrat ieste x-krat sa to stalo x-krat si chalan uvedomil ze spravil chybu a x-krat uz bolo neskoro... nech si na nu dava bacha je to mrcha
..ja by som sa s nou porozpravala,alebo jej poslala SMS..aj ja som raz takto vyriesila jeden problem,ale netykal sa toho,ze by mi ho chcel niekto prebrat..a zabralo..odvtedy mam pokoj..a hlavne,nech mu povie,co citi a nech sa ho opyta,ze co on citi k tej babe..a bude vsetko OK
Tak tej by som vydlubala oči... Mojmu tiež prezvánala jeho sestry kamoška,sice narokom lebo viem že som žiarliva,ale aj tak mi to vadilo(možno nie narokom Boh vie)...a ked som ju stretla tak normalne som jej povedala čo mu prezvana,nech to nerobi a od vtedy ani raz neprezvonila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov