Takže otázka na dievčatá. Čo robíte/robili by ste, keď stojí/by stál o vás chalan vo vyššom ročníku s ktorým chodíte/chodili by ste na jednu školu, povedzme SŠ, a nepáči/nepáčil by sa vám. Tzn. pozeral by po vás, zdravil vás alebo napísal cez net.
pozeral by na vás - nech si pozerá, zabránim mu v tom?
zdravil - odzdravím sa
napísal - odpíšem teda, podľa toho, čo by napísal... ale keď by začal byť nejako dotieravý alebo čo... tak by som mu dala najavo, že nemám záujem
neodzdravila, neodpisala, idgaf uz
(za predpokladu ze by sme sa nepoznali. za predpokladu, ze by sme sa poznali, by som decentne ignorovala jeho jasne naznaky)
najprv by som davala nenapadne signaly ze nemam zaujem, a keby ani potom nepochopil tak by som mu to bud napisala alebo priamo povedala... ...aby nemal falosnu nadej...
párkrát som sa s tým stretla a popravde som nevedela, ako mám reagovať, ale naučila som sa, že niet nad citlivé, ale dostatočne jasné vysvetlenie. povedať niekomu do očí "nemám záujem" je hnusné, a tváriť sa akože som s tým ok zatiaľ čo mi to vadí, to je asi ešte hnusnejšie.
odmietla by som ho ....
ked uz na zaciatku vies ze ho nechces, nikdy to nebude laska na cely zivot...aj ked je mozne, ze ked na teba zacne kaslat bude ti to vadit ....no kazdopadne, nechci ho motat a potom zranit, aj chlapi maju srdce a tento je do teba zrejme zalubeny...
toto žial riešim pravidelne...v podstate každý den. Nechcem byť zlá takže sa snažím vychádzať s každým dobre a snažím sa byť milá ale niektorí proste nepochopia tie malé náznaky odmietnutia tak im to musím dať ráznejšie najavo a potom sa samozrejme urazia ale to by som sa mohla aj ja pretože správanie niektorých jedincov je už obťažujúce....takže ked to nejde po dobrom tak to musí ísť po zlom
nenavidim to ! ako ja sa snazim byt vzdy na kazdeho mila a niektori to nevedia pochopit ze to nie je flirt ani nic podobne len som proste usmievava moc a ked nastane ten problem tak vysvetlim ze som stastne zadana a vsetko ale teraz mam taku nocnu moru ze uz chytam amok ked mi nieco ten chalan napise a som viac ako nemila ale jeho to neodradi co ho mam zabit aby prestal ? preco mam furt stastie na psychopatov a furt musim riesit taketo hovadiny potom priatel hrozne ziarli a hadame sa kvoli debilkom
odzdravila by som sa, odpísala by som, ale asi nič príjemné ja si myslím, že som dosť citlivý človek, ale v takýchto veciach som necitlivá sviňa neviem slušne odmietnuť, či povedať, že nemám záujem, mala by som sa to naučiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zdravil - odzdravím sa
napísal - odpíšem teda, podľa toho, čo by napísal... ale keď by začal byť nejako dotieravý alebo čo... tak by som mu dala najavo, že nemám záujem
(za predpokladu ze by sme sa nepoznali. za predpokladu, ze by sme sa poznali, by som decentne ignorovala jeho jasne naznaky)
ked uz na zaciatku vies ze ho nechces, nikdy to nebude laska na cely zivot...aj ked je mozne, ze ked na teba zacne kaslat bude ti to vadit ....no kazdopadne, nechci ho motat a potom zranit, aj chlapi maju srdce a tento je do teba zrejme zalubeny...