No tal ak idem do školy na nultú tak idem spať najneskôr o desiatej pol desiatej, veď by osm bola ako vyprdnutý makarón.. a tak rodkáči mi nedávajú žiadne ultimátum, lebo tak vedia že ja viem najlepšie kedy som unavená..
no ale tak tebe rodicia chcu len dorbe tak sa nestazuj..
ja ako kedy...cez skolu dakedy o 22, 21:30... podla toho, aka som unavena a cez prazdniny a vikendy... zalezi od toho,ci niekde idem, ale ci mam s kym pisat cez icq
ked je na druhy den skola tak v najhorsom pripade uz musim o pol jedenastej spat bo by som nevstal na druhy den a ked na druhy den nie je skola tak v piatok vladzem tak max. do polnoci bo som unaveny z tyzdna a v sobotu ma mamina zdurga do postele uz o polnoci a ak mi nezobere lebtap tak tu este par hodiniek pobudnem ale ak mi ho zobere tak idem spat nechce sa mi prihlasovat na iPode
trpim nespavosťou ...hmmm tak nezaspim skor ako o jedenastej alebo pol dvanastej....to bue tym čiernym čajom...alebo ked stiahnem skoro celú flašu kofoly??..nevadii
tak dnes som sla spat o pol deviatej a vstavala o deviatej takze pol hodina... ale tak bezne pred pol nocou malokedy sa dostanem do postele a vstavam o piatej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Chudak musis byt na druhy den sviezi a vyspaty, to je strasne...
no ale tak tebe rodicia chcu len dorbe tak sa nestazuj..
keď je škola,tak okolo 0:45 zasavam
a keď je voľnejšie, tak okolo 02:15...
Mám posunutý biorytmus