mam problem...ako som tu uz minule pisal...mam super spoluziacku...asi spolu chodime boli sme raz na rande... super sme sa bavili...potom tesne pred vanocami na druhom...tam som jej dal darek a chytil som ju za ruku...a na koniec dal malu pusu na licko
to sa neda poradit, to musis vycitit kedy je ta chvila, skus ju chytit okolo pasa, pritlac k sebe, rozpravajte sa a to musis vycitit kapo, to sa neda nejako presne poradit
no to je fakt drsne...dpc tu u nas uz 13 rocny jeb.... a ty sa jej bojis pichnut jazyk do papule...ja sa kusem aj s takymi kerym nechodim a problem mi to nerobi...tak nechapem co je to z babu ci sa toho boji abo ja newiem sak sa s nou mo tom porozprawaj...inak a kolko ste spolu???
no čaute chcem sa od vas poradiť poznam jedno dievča chodime už asi spolu mesiac aj pol a ešte nebola pusa tak mam to nechad na nahodu ako to vyplynie alebo sa mam jej o tom bozku spytať ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Mno tazko powedat ze kedy.. To musis wicitit, wjes ked sa wase pohlady stretnu =D abo ja newjem, sak hadam ti da nejaky signal...
Ale ne no natlac jej kaleraby do hlawy ze jaka je skwela a wynimocna a tak wolaco wymysli a neboj aj sama ti strci jazyk do papule