teda nefiem ci hovorim za vsetkych ale osobne si myslim ze ked si chalan najde babu tak je preneho ta najkrajsia a najsexi a uzasna tak ako pre mna ta moja
Keď sa vie vyjadrovať, nie je namyslená, vie, že vzhľad nie je všetko, a teda má aj niečo v hlave (okrem hormónov), keď si pustí "hubu" na špacír, aby to aj stálo zato. Lebo nič nepokazí dobrý dojem z vzhľadu niekoho, ako keď začne trepať kktiny. Máš čo robiť...
Jaaaj.... vsak takato tema tu bola len nedavno..... chces vediet keby povazuju zenu za sexi, pritazlivu, uzasnu a neviem co este???
BUD SAMA SEBOU, NERIES K**OTINY, BUD HRDA AJ NA SVOJE NEDOSTATKY (teda okrem jedneho - nedostatok rozumu)VED NIK NIE JE DOKONALY...a este by si sa raz za cas mala vediet zabavit na vlastny ucet!!!!
Tommyhot, Majlos, Putzig, Gr8ty..... ked opisujete usaznu a sexi babu..... no to akoby ste o mne pisali....xi xi xi =P
takze mam otazku...uz viackrat tu odznelo ze sa vam nepacia baby, ktore maju prilis vela make-upu,nie su namachlene a podobne.....a potom preco maju prave take namachlene uz chalana medzi svojimi rovesnickami, ktore sa nemaluju??????pacia sa tu niektorym take baby s kilom omietky,cierna linka nad ocami 2cm,riasy az k nebesam...?????
Majlos..... ale ved ja som sa len tak skromne vyjadrila xi xi xi Normalne si ma nahneval... si to napisal ako keby som bola nejaka namyslena alebo co.... No dobre, kedysi som vazne bola, ale dnes uz nastastie nemam ziadnu chybu....
Just kiddin' zase to neber tak vazne... a o tom ze mam svoje prednosti a svetle stranky nepochybuj.... kym ma nepoznas nevies posudit....
Lucka511: precitaj si nazow diskusie a zistis preco sa mi nikdy nic nepaci.. A nahodou su diskusie kde som slusny, ale take diskusie na rozdiel od tejto maju nejaku wypowednu hodnotu.
Majlos.... no ja ICQ nemam... maximalne skype... aj take ze msn... ale to ani neviem co je... ani na akom pricipe to funguje... len mi tu svieti taka icon, ze dve figurky od clovece nehnevaj sa...xi xi xi takze asi tolko....
Lucka511... nahodou to je super, ze Tommyhot stale hubuje na vsetko.... taky ludia to daleko dotiahnu.... pretoze nie su spokojni a to ich motivuje. Dost to svedci o charaktere osoby... v dobrom
ja myslim ze baba je vtedy taka ak sa sprava hlavne prirodzene..a je vidiet na nej ze je zena..myslim ze sa vam nepacia muzatky..hehe... ak ma nieco v hlave netrebe blbosti..alebo je tichucka..a nakoniec ticha voda brehy myje..najsexi babenka je ta..ktora vie co chce,,a nechyba jej stipka inteligencie..a myslim ze velkonocne malovane vajicka len zakryvaju to ze nie su take vynimocne...moj nazor...tak hladaj taku..snad najdes
uff co tu budeme mat hadku medzi pohlaviami ci co??...ale je to trapne,,takto sa ohadzovat..vieme ake sme ale vy aj tak nic bez nas nezmozete tak nic v zlom...ale jeden druheho potrebujeme...
Inaace ten trapny for pouziva moj priatel... vzdy je jediny kto sa na nom zasmeje ale sak poho...
Ako som uz povedala... sexi baba je taka co ma daco v hlave... a nemyslim len spagat co jej usi drzi pokope. Zmysle pre humor, sebavedomie a charizmu... that's it... viac ti netreba... ani extra krasna nemusis byt. Ak mas sebavedomie si si vedoma svojich nedostatkov a dokazes dat na javo, ze ti nevadia dokonca si na ne hrda.... gratulujem...si pre chlapov pritazliva....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
2. pekna je v tedy ked si na seba neda ziadnu omietku lebo ked si ju da tak kto by ju potom spoznal, keby stala pri panelaku?
3 a sexi? to si uz necham pre seba
Nemala by chodit na birdz a zakladat tam kokotne diskusie
Nemala by si otwarat hubu ked jej niekto kokotne odpowie na jej kokotne diskusie
Nemala by zakladat kokotne diskusie, ktore sa tu riesili xyz krat
Nemala by byt kokotna
BUD SAMA SEBOU, NERIES K**OTINY, BUD HRDA AJ NA SVOJE NEDOSTATKY (teda okrem jedneho - nedostatok rozumu)VED NIK NIE JE DOKONALY...a este by si sa raz za cas mala vediet zabavit na vlastny ucet!!!!
Tommyhot, Majlos, Putzig, Gr8ty..... ked opisujete usaznu a sexi babu..... no to akoby ste o mne pisali....xi xi xi =P
ale kedze asi chalani hovoria o takych 20+ babach tak tam je fakt ten silny makeup zbytocny
Just kiddin' zase to neber tak vazne... a o tom ze mam svoje prednosti a svetle stranky nepochybuj.... kym ma nepoznas nevies posudit....
ale problem je ze ako vyzera bez toho mejkapu
Lucka511... nahodou to je super, ze Tommyhot stale hubuje na vsetko.... taky ludia to daleko dotiahnu.... pretoze nie su spokojni a to ich motivuje. Dost to svedci o charaktere osoby... v dobrom
Lebo sú škaredé a smrdia
Jaaaj boshe tu clowek nechape ziadnu srandu..
Inak vies preco sa muzi nevonavkuju a nemaluju?
Lebo smrdia su skaredy a este k tomu sa tomu nesnazia zabranit
Ha ha ..asi take vtipne jak tvoja poznamka
Schottinka: noo ja nemam spoluziacky, iba ze by si bola moj teply sexualny priatel =D
Inaace ten trapny for pouziva moj priatel... vzdy je jediny kto sa na nom zasmeje ale sak poho...
Ako som uz povedala... sexi baba je taka co ma daco v hlave... a nemyslim len spagat co jej usi drzi pokope. Zmysle pre humor, sebavedomie a charizmu... that's it... viac ti netreba... ani extra krasna nemusis byt. Ak mas sebavedomie si si vedoma svojich nedostatkov a dokazes dat na javo, ze ti nevadia dokonca si na ne hrda.... gratulujem...si pre chlapov pritazliva....
Skoro ako ja... len ja som o trosku viac....
***si holi nohy (a dokladne)
***nerozprava debiliny a neriesi vzdy iba ruze a make-up
***vie sa krasne zasmiat (nejde o zvuk ale o obraz)
***nenadava na chlapov a o minutu ide lovit...to sa casto stava
ALE:::pokial mas dost sebavedomia a poznas sa dobre, ziadne pravidla neexistuju
Ksiksa je asi lezbička mne nevadí že smrdím a som škaredý lebo moja priateľka tvrdí opak.
Husky dobreeeee.
Tvoja priatelka tvrdi opak lebo si zvykla ,ze ti to nevadi je dost nechutne (narazala som na ten smrad)