nepotrebovala som si to uvedomiť, našťastie ešte stále som vyrastala v spoločnosti, kde sa hetero orientácia predpoklada(la) a teda keď som vyrastala, brala som ako samozrejmosť, že taká som. niečo ako "hľadať sa" je nezmysel, človek by podľa mňa nemal skúšať vzťahy v štýle "hmmm, som žena a muži sa mi páčia, ale aké by to bolo so ženou?"... ale na základe lásky - aj ak sa muž zamiluje do muža, je to ok a kľudne nech sa milujú
tým chcem povedať, uvedomenie si "orientácie" má byť bezpredmetné, má to byť o láske a o uvedomení si nie orientácie, ale príťažlivosti/citom k niekomu konkrétnemu
Ja som si to nepotreboval uvedomovať. Proste to vždy tak bolo, je to prirodzené. Záujem o dievčatá som začal mať s príchodom puberty, tak ako všetci ostatní spolužiaci.
@admin budes taký laskavy a napises mi do TS dvovod banu vies ako citam pravidla ale neviem to pochopit potom sa cudujete ze vam niekto napise ze nie ste schopny vykonavat svoju pracu na tomasa zle srdce nemam snim sa to da aj riesit ale ak voci mne chovate nieaku zast tak neopravneny ban to urcite nevyriesi stacislo slusne napisat TS ze co co robim nie je dobre alebo nieco ale neviem ci je pridanie fotiek dvovod na ban.Dufam v solidnu pravdu ak sa vas opyta tomas na dvovod a nie ze budes klamat aby si si zachranil prdel
Scenarista,Crowley a teraz Sufurky @sugy1 Myslim ze nadavanie na moju osobu ukazuje tvoju inteligenciu @admin cakam na solidne riesenie uzivatela sugy1 kedze ma uraza a chova prvky rasizmu co je bod 9 v v pravidlach birdz taketo spravanie si vyprosim a cakam adekvatne zablokovanie uzivatela alebo nech sa mi verejne ospravdlni
@maugly teraz vazne bez srandiciek admin si neuvedomil ze ban bez dvovodu sa davat nemoze @sugy1 sa kumne este ozve a budem nuteny to riesit s tomasom predsa naznaky rasizmu tu trpiet nemozeme podla bodu 9 kludne moze dostat ban to si musi uvedomit a neboj sa ucet mam do zajtra spat pravda sa ukaze inak by ma mali obdivovat to co sa im nedarilo cely mesiac som ja nebudem si prisluhovat zasluhy iba ja ale zabanovanie uctu sexywoman bol z velkej casti moj cin
sak tu sa banany davaju podla toho, kolko pripecenych kokotov sa chodi vyplakat adminovi a aky je on sam pripeceny, ne podla objektivnej pravdy, dobre rano
@verka13 to nevie ani @admin ale dufam ze si nieco vymisli vies uz som pravidla prestudoval ale stale nic no tak admin nebud zbabeli a konecne sa priznaj !!!!!!!!
@sugy1
Naznaky rasistickych poznamok a ustavicne nadavanie na moju osobu sa ucelom zosmiesnenia dufam ze ban sa uz chysta ak sa budu takto porusovat pravidla tak su zbytocne
@sugy1 je mi ta uprimne luto ak niekoho dokazes atakovat len cez urazky je to max trapne svoje detinske spravanie by si mal zmenit a obmedzit pouzivanie servuru birdz je dobra rada pre teba ja som ta upozornoval na odpustenie konania nadavok na moju osobu to vsak nebolo ani po viacerych mojich namietaniach uskutocnene preto to musim nahlasit @admin ktory by mal zasiahnut ak su porusene pravidla a v tomto momente ich porusujes ani po dalsom neuposluchniti budem musiet kontaktovat tomasa aby sa o takychto uzivatelov ktory maju zalubu vo vulgarizmoch exemplarne potrestal dakujem
proste som hetero, nikdy som s nepripúšťala, že by som mala byť lesba alebo že by som sa mala hľadať, som z hetero prostredia...aj keby som čisto náhodou bola lesba, rovno by som bola bi, pretože chcem mať deti a to normálnym spôsobom a to môžem len s chlapom, myslím si že aj tá pretvárka by stála za to...takže tak či tak by som sa preorientovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
tým chcem povedať, uvedomenie si "orientácie" má byť bezpredmetné, má to byť o láske a o uvedomení si nie orientácie, ale príťažlivosti/citom k niekomu konkrétnemu
Aj keď vtedy som si nejak neuvedomoval, že čo to znamená byť gay, hetero a pod.
@antifunebracka
Deti moje preco ja sa obetujem a vy takto ale neplacte tomasovy som to vysvetlil takze ako sa povie crowley bude spät
sak dočkaj pojdeš aj z tohto nicku velice rychlo ak budes taky ako doteraz
@sugy1 Myslim ze nadavanie na moju osobu ukazuje tvoju inteligenciu
@admin cakam na solidne riesenie uzivatela sugy1 kedze ma uraza a chova prvky rasizmu co je bod 9 v v pravidlach birdz taketo spravanie si vyprosim a cakam adekvatne zablokovanie uzivatela alebo nech sa mi verejne ospravdlni
Naznaky rasistickych poznamok a ustavicne nadavanie na moju osobu sa ucelom zosmiesnenia dufam ze ban sa uz chysta ak sa budu takto porusovat pravidla tak su zbytocne
vyborne
tesim sa ty manták
Ospravedlňujem sa za písanie mimo témy