tak raz v 15 sme s kamosmi pili a boli tam aj baby a ja som bol tak ozraty ze som si druhy den nic nepamatal a kamosi mi hovorili ze som sexoval ale ja fakt neviem ale oficialne a co ja viem tak 17
No poviem ti...keď som mala 15 tak som sa na to chystala...ten chalan bol fajn mali sme sa radi a blablabla ...a keď už bolo všetko ako malo byť...voľný byt...postel...atď tak som sa vysrala na neho a išla som domov A som rada že som počkala tých pár mesiacov...absolútne to neľutujem...takže to záleží čisto len na tebe
tak bolo to presne piatok 13 roku 2006 v oktobri a mal som vtedy 17 a nejaky ten tyzden...ale bohuzial to nebolo milovanie ale len sex...na to som prisiel prilis neskoro
ja mám 17 a ešte stále čakám na toho pravého a na lásku...takže zatial ničoho nelutujem... ale mám kamošku ,ktorá mala sex v 14 a s tým chalanom sú spolu doteraz skoro 4 roky za chvílu...
no to ked som siel z vytvarneho kruzku a tak sme na to s kamoskou nejak dostali chut,kupili sme gumu v meste a na lavicke kusok od mesta v 14...hmm bolo to peknee..ale boli aj lepsie..teraz aj trochu lutujem ze to bolo tak skoro a bez lasky,ale co uz...hmm
heeeh..vidim to tu rozne mam 15 a este nic nebolo...kto sa ma ponahlat? treba pockat na pravu lasku a prekrasnu chvilu, ked si uvedomim ze to ma byt prave vtedy...aby som na to nikdy nezabudla
hmmm mal som nejakych 17 a pol roka a doposial to bolo len s jedinou holkou, ktoru som lubil... a zasa cakam na tu pravu ukazalo sa, ze byvala bola trosku "lava" (neverna)
coo to vy vseci tak neskoro? ja v 14nastich ...ani neviem preco som to spravila mala som pockat ...takze ked toto bude citat niake 14rocne dieta tak malicka pockaj to co citis ku chlapcovy neni laska ..papa
Kikus22: preco neskoro? podla mna ty si na to isla dost skoro, ale to je kazdeho osobna vec.. Ja som este panic a minimalne par mesiacov nim este chcem zostat..
nuz klamala by som keby som povedala ,ze nikdy ,ale to nebol sex z mojej strany...vsak v 5-tich som ani nevedela ,co to je...to bolo znasilnenie skor.No ale ten pankhart uz je vytrestany a mne nastastie blanu neporusil
Ja vcera... a vazne si nerobim haluz.. mam 16 nebolo to nic moc.. ale tak prvy-krat.. a bola to premiera nas oboch... takze si gratulujeme, ze to vobec vyslo bez trapasu.. A rozhodne mozem povedat, ze to bolo z lasky a chcela/chcem to..
ludia sak ste mlady naco sa ponahlat myslite ze sa vsetko toci okolo sexu cim skor tim lepsie ved vzivote pochopite ze dolezitejsie ako se je laaaska a holky vy co mater 14-15-16 ste na seba pisne ze ste uz mrdaly ved ste trapne llen sa frajerujete sak pocdkajte este otehotnete a bnudete plakat nic vzlom
tieto diskusie su take mile....kocky pockajte az budete mat niekoho kto to bude chcet od vas 3 x za den a vy sa na to prestanete tak tesit....takze sa moc neponahlajte....a prvy sex bol hrozny...
No ja som to robil pred rokom v 19, spravil som to preto lebo som nechcel uz byt panicom,lebo v mojom veku to uz bola hamba, bolo to s kamoskou tiez 19 rocnou, bolo to samozrejme bez lasky potom sme spolu este chodili 3 tyzdne a bolo to len o sexe, cize uz pol roka som to nerobil, prvy sex bol onicom ani som sa neurobil a neviem co vsetci mate s tym sexom z lasky - je to riadna blbost pre deti, sak 14-15-16 rocne deti ani nevedia co je to laska len si ju namyslaju, mam 20 a lasku ani vazny vztah nepotrebujem, lebo si chcem este uzivat, aspon pokym neukoncim vysoku skolu, vela sexu bez lasky.
Menej ako 2 mesiace do 18ctky a stále nič... Pravdu? Bolo by fajn to dovtedy stihnúť, 17 je fajn vek. Ale keď sa nezadarí, tak potom už je to jedno, len v tej 17ctke by to bolo také magické. Ale zasa si nemyslím, že sa stihnem za tie 2 mesiace zamilovať natoľko, aby bol aj sex. Viem, viem, podľa mnohých je to už po mesiaci neskoro, no ja som ROMANtik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
140 komentov
ale odvtedy už sušim......mam 17
Zeby som o nieco prisiel si nemyslim!
"si ešte panna? ešte nie."