stalo sa Vám niekedy, že ste boli prinútení okolnosťami ísť naboso? Keď sa Vám napríklad rozpadly sandale abo žaby abo Vás tlačili , či ste niektorí išli bosí preto, že sa tak dobre citite?
Akonáhle sa oteplí, tak idem do sandálov. Naboso chodím iba doma a aj to len iba, ak mi nie je zima na nohy, takže som v takom prípade radšej v teplákoch a šľapkách, aby som neprechladol.
Ponožky do sandálov nenosím skoro nikdy. A keď mi to okolnosti dovolia, tak si vyzujem aj tie sandále a chodím úplne bosý. Je to veľmi príjemné, a hlavne v lete, keď je teplo. Občas aj po meste idem naboso a nijako mi to nevadí. Ten teplý asfalt je super a aj tráva je úžasná. Proste sa tak cítim dobre a je mi jedno, čo si o tom ľudia myslia. V lete je to úplne normálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@grosseto no mne sa to už stalo,že som bola prinútená ísť na boso.Ale našťastie sa mi rozpadli blízko domu,takže to nebolo až tak najhoršie