Caute, mam macku uz dva roky cize co sa tyka vychovy tak problem nemam..
Teraz k veci, vcera vecer s kamosom sme nasli cierneho kocura ktory ma asi 1 mesiac. Vonku by som ho urcite nenechal, tak som ho zobral domov. Vsimol som si, ze na boku
@ruderenee neviem ti povedat, ale na dotyk bolesti by kocur reagoval nie? cokolvek to je, je to tvrde ako kamen a uz aj da sa povedat, ze "zrastene" chlpami
@piter09 neviem preco places nad mojimi fotkami vo fotoalbumoch, neviem co proti mne mas, ale poviem ti jedno mas 22 a chovas sa velmi egoisticky. poviem ti to tak, ked vidim tie tvoje fotky, tak dam ti tip. zacni sa radsej o seba starat.
@majqqqo Moooje žuvačka sa naňho nalepila! Chvalabohu, že to nebolo nič vážne a kocúrik si nemusí obhrýzať niekoho vyžutú žuvačku Inak, je veľmi krásny :3
@4lex videl, nie som veterinár, ale nič iné mi tam nesedí, kocúri často mávajú kliešte- viem to zo svojej skúsenosti, tiež sme mali kocúra, ktorý mal problémy s kliešťami. prečo dedukuješ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
cauky
ale aj ja ti dam tip, priber a nechaj si narast trochu bradu alebo strnisko. a este odfot aj svoje nohy a dolne partie, aby sme ta tu uz mali celeho
Mimochodom, rodicia to prave odstranili noznickami bola to riadne velke zuvacka Takze ostava u nas