no keby to dopadlo aj naozaj ako v tejto ankete... ale urcite SaS ... odluka cirkvi od statu a dekriminalizacia mäkkych drog ... hned by bol svet krajsi
Najradsej by som SaS-ku to vsak ma zmysel len v pripade, ze jej bude z prieskumov vychadzat tolko abys a dostala do parlamentu. Inak sa bohuzial hlasy na kresla v parlamente prepocitavaju tak, ze sa neberu vobec do uvahy hlasy pre strany co sa tam nedostali a teda kazdy kto ich voli da bohuzial pomaly polku svojho hlasu smeru. Kvoli tomuto realne to vidim skor na SDKU.
Ja by som nikdy v zivote neisiel volit. Uz len z toho dovodu, ze su tam len sami kkti a picky co si hrabu viac a viac penazi do vlastneho vrecka. Mam to na haku ci je to kdh ci sns vsetci su smradi!
(moj nazor tak namna nepicujte, lebo ho uz nezmenim!)
bolo by pekne keby vyhrali najblizsie parl. volby SaS ale vidim to nerealne... mozno tak 10 az 20 neskôr... ked sa trochu posunu generacie neviem jak to slusne povedat
@fleshleecat Príde chlap do krčmy, a tam vidí pri bare robotov ako obsluhu. Príde k jednému, ten sa ho opýta: "Dobrý deň, aké máte IQ?" "150." Robot mu dá pivo a začne sa s ním rozprávať o kvantovej fyzike a podobných veciach. Pánovi sa to zapáči, tak ide domov, prezlečie sa a ide naspäť do krčmy. Robotovi odpovie, že má IQ 100. Tak robot sa s ním začne baviť o sexe a alkohole. Chlap potom ide znovu domov, znovu sa prezlečie a vráti sa. Tentokrát povie, že má IQ 50. Robot chvíľu nereaguje, potom sa k nemu nakloní a povie "Ten Smer je ale fajn strana, že?"
Slovenska pospolitost zaklada novu stranu - Naše Slovensko. Uz sa pisu peticie. Teraz som nebol volit, pretoze vsetci su len chujkovia co sa robia dolezitymi, a na Slovensku im fakt nezalezi, ale teraz uz myslim, ze pojdem volit, a to stranu Naše Slovensko (pripadne Slovensku pospolitost, ak to nahodou zmenia).
Fíha, to je zvláštne. Doteraz som si myslel, že ľudia, ktorí vedia písať aj čítať a aj píšu a čítajú (napr. noviny), by takú hlúposť nikdy nemohli spraviť : )
@gabosh neviem preco by sa mali hanbit.. ak tak takisto ako ti ostatni.. mozno okrem stran ktore nikdy pri moci neboli, co taktiez nevravi nic o tom ake naozaj su
niekomu vyhovuju smeraci inym niekto iny.. a sice je pekne pozerat sa na to z globalneho hladiska co je dobre pre Slovensko, no i tak kazdy voli to co je dobre PRE NEHO!! takze aka hanba??
@alpynus lebo to aj je ich vec.... a ja mam proste rada aky je smer co robi a ako riadi stat lebo si nemyslim ze by sa to lepsie...robia co mozu....chces povedat ze ked sme sa za dzurindu pchali amerike do zadku bolo dobre??
@tomas Neviem co si predstavujes pod pojmom "prepadnutie hlasu", ale fakt je ze ak by SaS ziskala vo volbach 4,8% a SMER by volby vyhral so 40% tak 4/10 z hlasov SaS pripadnu SMERu.
@opitytankista ak SaS dostane 4,8% a nedostane sa do parlamentu, tak neovplyvnuje parlament. Tie hlasy nikomu nepripadavaju, ziadna strana nema ani len o pol percenta viac.
Tych 4,8% je proste mimo, ale ziadna ina strana ich nedostane.
Prepadavanie hlasov neexistuje, ja viem ze vas ukecala propaganda jednej velkej strany, ktora nedokaze zvitazit nad supermi a tak len pripomina blabol o prepadavani hlasov... Je to blbost. Kazdy by mal volit toho kto sa mu najviac paci, a nie toho kto ma kolko hlasov...
@tomas Nebudeme sa s tebou hadat ci je to propaganda alebo nie, ale tym ze budes volit stredopravu stranu, ktora sa nedostane do parlamentu pomahas Ficovi dostat sa opat k moci.
Ja porad ani nevim. Napriek mojmu dlhorocnemu velkemu odporu k Smeru sa mi v sucasnosti najviac pozdava. Ako tu ale vsetci spominaju SaS - ich program vyzera zaujimavo tak asi to je favorit - urcite sa dostane do parlamentu. Hlavne nexapem ludi co budu volit SNS - to ako preco?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
keby dopadli volby tak ako v tejto ankete zatial:
SaS (Sloboda a Solidarita) - 42,9%
SDKU - 14,3%
Smer SD - 9,5%
SNS - 9,5%
================
Strana zelenych 4,8% (tesne pod 5%, aj by som im doprial 5,1%
tak by sa mi to pacilo
vyhrala by to asi slovenská pospolitost
tu sa nedá volit fakt nikto ved všetci su hajzli,zlodeji a uchilaci (ach) že na to ešte niekto nedošiel..
@15 Co s mocou rastie chut?
Ceski pirati naproti tomu maju riadny program, vyjadruju sa k aktualnym temam atd... a o slovenskych som teda pocul raz - pri zalozeni...
(moj nazor tak namna nepicujte, lebo ho uz nezmenim!)
rozdavali kondomy s heslom chranime bobry a vtaky.
Máš zaujímavý zmysel pre iróniu, keď si dokonca za nich aj tunák zahlasovala...
Fíha, to je zvláštne. Doteraz som si myslel, že ľudia, ktorí vedia písať aj čítať a aj píšu a čítajú (napr. noviny), by takú hlúposť nikdy nemohli spraviť : )
@m @trixx tak to asi žiješ v atómovom kryte... nech sa páči, program :
» www.piratskastrana.sk/program/...
vyjadrovanie sa k otázkam :
» www.piratskastrana.sk/forum/...
vždy vol to čomu veríš. nie menšie zlo.
@gabosh neviem preco by sa mali hanbit.. ak tak takisto ako ti ostatni.. mozno okrem stran ktore nikdy pri moci neboli, co taktiez nevravi nic o tom ake naozaj su
niekomu vyhovuju smeraci inym niekto iny.. a sice je pekne pozerat sa na to z globalneho hladiska co je dobre pre Slovensko, no i tak kazdy voli to co je dobre PRE NEHO!! takze aka hanba??
Však ja viem, že je to Tvoja vec a Tvoje zmýšľanie a Tvoje konanie, nebránim Ti v tom, len sa nad tým zamýšľam : )
Pretože zatiaľ mi žiaden Ficovolič rozumne neodpovedal, že prečo je Ficovolič. Len bláboly typu že je to jeho vec, podobne ako Ty : )
Tych 4,8% je proste mimo, ale ziadna ina strana ich nedostane.
Prepadavanie hlasov neexistuje, ja viem ze vas ukecala propaganda jednej velkej strany, ktora nedokaze zvitazit nad supermi a tak len pripomina blabol o prepadavani hlasov... Je to blbost. Kazdy by mal volit toho kto sa mu najviac paci, a nie toho kto ma kolko hlasov...