Muž s vagínou je ako muž, lebo to už máš jedno či ho jebeš do riti, alebo do piči, furt je to rovnaké homo. Žena s penisom aspoň celá vyzerá ako žena a môže ti robiť fajky a iné veci. Len má proste niečo naviac.
A ak rátam, že pod pojmom "ŽENA s penisom" myslíš naozaj ženu, aj psychologicky, takže vlastne to je žena, len má t[ mutáciu, nie je to to isté ako keby to bol preoperovaný muž.
Ja by som ju bral aj v tomto svete. Poznal som jednu takú ženu, ale nemohol som ju pretiahnuť, lebo mi bola rodina (moja babka).
keď si predstavím ako vyzerá väčšina takých žien s penisom (tzv. žien v mužskom tele)... a ako vyzerá väčšina takých mužov s vagínou (tzv. mužov v ženskom tele), tak určite volím tých mužov s vagínou, myslím, že si aj povahovo viac sedneme... tamtie ženy v mužských telách sú často na mňa príliš ženské v povahe a správaní a rozprávaní, to by som nedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ak rátam, že pod pojmom "ŽENA s penisom" myslíš naozaj ženu, aj psychologicky, takže vlastne to je žena, len má t[ mutáciu, nie je to to isté ako keby to bol preoperovaný muž.
Ja by som ju bral aj v tomto svete. Poznal som jednu takú ženu, ale nemohol som ju pretiahnuť, lebo mi bola rodina (moja babka).
Toho, kto by mi bol sympaticky, prijemny a pritazlivy, ze ano.
Neviem, poznam nazivo par trans ludi a nepovazujem vo svojom veku tieto ankety za zabavne.
a chlap s vaginou je zase to najhorsie co moze byt, jedine co je na nich dobre daju prec, tak ok