Ja nie som fake. Volam sa Michal a mam vas vcelku rad.
Ak mate aj vy mna radi aspon trosku dajte mi fanusikovstvo cim mi dopomozete sa dostat do TOP 100 autorov. Bude ma to viac motivovat pri boju proti tunajsiemu nepravu!
@nietimekki ale ved tu ma aj fotky svoje.. pochybujem, ze by bol na tom az tak zle, ze si ponachadza fotky na nete/popridava fotografie svojich kamaratov a bude sa za nich vydavat
@hoperpohroma Je to fake,určite. Netuším koho,ale je. Keď si vezmeš,nechodí sem dlho a vie veeľa veeeľa informácii o hociktorom z nás... Také,ktoré mu neposkytli dané osoby...
A pozná len tých " starších " obyvateľov birdzu ...
vy nechápete, že takýmto ľuďom ako on ide len o to, aby sa robilo to, čo robíte vy? aby sa o nich rozprávalo, aby ich všetci riešili stále, aby sa ich meno skloňovalo na birdzi dennodenne? takýchto géniov tu už bolo... riešte radšej či vy sami nie ste jeden veľký fake ...
@hoperpohroma ja som tu už cez dva a pol roka, chodím sem skoro každý deň, s nikým som sa tu nespriatelila, viac-menej si ani s nikým nepíšem, čiže teoreticky som ako keby pozorovateľ..
ale myslím si, že niekto, kto tvrdí, že to tu rok sledoval, ale nemohol sa registrovať, nemôže vedieť toľko info..
niektoré z tých, čo dáva on, viem aj ja, lebo to sa tu dá všimnúť, ale určite nie toolko bez toho, aby sa aj zapájal do diskusií, pod fotky, etc..
@overexcitedgirl ale da sa to..staci uz len, ked si budes citat diskusie, pozerat fotky..ani zapajat sa nemusis..ja som tu tak tiez fungoval rok, nikde som sa nezapajal, len si to tu cital a kludne by som mohol teraz pisat rovnake blogy co on, a dokonca toho viem viacej nez on
@trdelniiiq tak v tom prípade to tu ja asi slabo pozorujem
vychádzala som z vlastnej skúsenosti, proste si myslím, že sem-tam musím na ľudí reagovať, lebo ked niekto napíše otázku trebárs pod fotku a tá otázka môže zaujímať aj mňa, ale odpoved sa dozvedieť nemusím, lebo niektorí ľudia odpovedajú v TS-kách
@overexcitedgirl ono, ak nemas cele dni co robit, tak zo stalkovania pozistujes kde co
alebo hoc tu prides parkrat do dna kuknut do fora, precitas diskusie, pozries si fotky v topke a hned mas predstavu..a po roku sa da nazbierat tolko materialu, ze az
len otazne je, ci to zacal robit zrazu alebo je to len "dovrsenie" nejakeho projektu, ktory zacal pred rokmi, lebo napriklad ja som uz aj uvazoval nad tym, ze cele moje posobenie tu na birdzi by sa dalo kludne vyuzit aj ako psychologicky vyskum do skoly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
nemyslim si, ze je niekoho fejk
Ja nie som fake. Volam sa Michal a mam vas vcelku rad.
Ak mate aj vy mna radi aspon trosku dajte mi fanusikovstvo cim mi dopomozete sa dostat do TOP 100 autorov. Bude ma to viac motivovat pri boju proti tunajsiemu nepravu!
verim ludom co uz so mnou
Rozumiem @kalbum ze zla sila ti to nedovoli a odpor je silny. Drzim ti palce, raz to zvladnes!
@revival povinne aj o mne anketku, inak... inak neviem čo, ale určite to bude strašné!
A pozná len tých " starších " obyvateľov birdzu ...
ale myslím si, že niekto, kto tvrdí, že to tu rok sledoval, ale nemohol sa registrovať, nemôže vedieť toľko info..
niektoré z tých, čo dáva on, viem aj ja, lebo to sa tu dá všimnúť, ale určite nie toolko bez toho, aby sa aj zapájal do diskusií, pod fotky, etc..
si myslím ja
vychádzala som z vlastnej skúsenosti, proste si myslím, že sem-tam musím na ľudí reagovať, lebo ked niekto napíše otázku trebárs pod fotku a tá otázka môže zaujímať aj mňa, ale odpoved sa dozvedieť nemusím, lebo niektorí ľudia odpovedajú v TS-kách
alebo hoc tu prides parkrat do dna kuknut do fora, precitas diskusie, pozries si fotky v topke a hned mas predstavu..a po roku sa da nazbierat tolko materialu, ze az
len otazne je, ci to zacal robit zrazu alebo je to len "dovrsenie" nejakeho projektu, ktory zacal pred rokmi, lebo napriklad ja som uz aj uvazoval nad tym, ze cele moje posobenie tu na birdzi by sa dalo kludne vyuzit aj ako psychologicky vyskum do skoly