A kde je možnosť, že oboch mám rovnako rada? Sama som východniar, takže východniarov mám rada. Zo stredného Slovenska mám zase kamarátov, takže tých mám tiež rada.
Ja nemám problém vo všeobecnosti s nikým, len sa vyhýbam tým ľuďom, ktorý rozprávajú tak divne, že dávajú slabikám nesprávne dĺžky. Ale neviem z ktorej časti slovenska sú.
Pýtaš sa tú otázku ako keby si si myslel, že sme všetci zodpovedajúci západniari. 1. som stredoslovenka, nemôžem označiť možnosť 1.. 2. vadí mi odsudzovanie východniarov, mám ich veľmi rada, sú veselí, vtipní a pohostinní. Keby si dal tri možnosti, vybrala by som si západniarov.
@sidious väčšinou dávajú slabikám nesprávne dĺžky obaja západniari aj východniari, len každý na opačnej strane slova. Takže podľa tvojej teórie máš najradšej stredoslovákov, len nemôžu byť príliž z juhu ani príliž zo severu. Vidíš, ani sám si o tom nevedel, aký si špecifický
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
.. nič, anulujem svoje hlasovanie.