tych namyslenych ludi ktori za to že maju že ZAZRAK BIRDZU alebo MEGA HVIEZDA birdzu si myslia že sa moži do každeho navažať.. niekto len založi nejake forum a každy sa do neho len navaza.. sak ked sa neluubi tak neciiiitam!! ale zas nie su to len tie megahviezdy birdzu.. ale aj iní ludia..
.. a k téme.. nikoho? .. prečo by som mala nenávidieť niekoho, koho ani nepoznám a môže byť v skutočnosti úplne iný ako na nete a tu hrať len nejakú jeho hru ? ..
snažím sa ignorovať ľudí, čo mi sú proti srsti v reálnom živote, nie ešte aby som sa v sebe dusila nenávisť voči v podstate virtuálnym osobám
Ľudí, ktorí majú potrebu kritizovať všetko, keď niekto založí diskusiu a chce odpoveď tak sa snažia byť doslova NASILU vtipný, aj keď väčšina si pomyslí svoje a ignoruje, keďže je tu vytovrený názor, že keď je tu niekto dlhšie, má aj viacej rozumu a lepšie názory. Príde mi to scestné, ale neriešim tunajších mudrlantov
Sú však ľudia, ktorí ma iritujú, alebo dráždia svojimi názormi (nie tým, že sú iné ako moje, ale tým, že si ich tvrdo obhajujú a nevedia uznať pravdu iným).
ako vacsina uz napisala tak aj ja nebudem predsa neznasat nekoho koho som v zivote nevidel iba za to ze raz za cas vidim ze napise neco co sa mi nepaci . ja vas mam rad seckych
@wewo takze podla teba su styri roky kratka doba?? nikoho tu nepizdzujem za to že založil nejake jeble forum a je tu 5 minut...kks lenže ludia co su tu 5 minut ani nevedia o čom je birdz.. ani ja som netusila o com je birdz a som pochopila potom.. a navyse cudne ze po 3 rokoch co mam tento nik mam stale iba pekne rastie???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Problém birdzu je niekedy že ľudia hladajú problémy vo všetkom inom, len nie v sebe. Vlastne to je problém celého ľudstva, ale nechajme to tak.
.. a k téme.. nikoho? .. prečo by som mala nenávidieť niekoho, koho ani nepoznám a môže byť v skutočnosti úplne iný ako na nete a tu hrať len nejakú jeho hru ? ..
snažím sa ignorovať ľudí, čo mi sú proti srsti v reálnom živote, nie ešte aby som sa v sebe dusila nenávisť voči v podstate virtuálnym osobám
@wewo ta tu pozdravuje
Sú však ľudia, ktorí ma iritujú, alebo dráždia svojimi názormi (nie tým, že sú iné ako moje, ale tým, že si ich tvrdo obhajujú a nevedia uznať pravdu iným).