asi holyknight, zvykol som si už že zvykne napísať môj názor do debaty tak pol hodinu predtým ako si ju vôbec prečítam a mne nezostáva než sa vždy len stotožniť s názorom
Komenty mnohych ludi sa mi pacili a komenty mnohych ludi boli na faka... Nenapisem tu koho mam na mysli, lebo aj tak - ked sa mi paci niektory koment, vacsinou napisem ze suhlasim a nieco dodam... Ked sa mi zase niektory nepaci, pridam picung a je t
no co ja viem myslim si, ze dobre naozry maju napr. @small_angel , @peter_piper , alebo @tommyhot@xyz666 a kopec dalsich a urcite take dobre zajeby ale dakedy da fakt dobre komenty @holyhnith dufam, ze som nespotvoril niektore nicky
a najvtipnejsie nazory? sa neda ani povedat. svojim sposobom ma kazdy vtipny nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a vtipne @majlos , @peter_piper a @cruz89
mozno pawlo dava dobre zadery, holyknight, ivanka
....a aj mne sa dakedy zadari
to je komentator
a @tikalok občas
ale inak ako nazory ma super @ tenpatic , @ husky , @ amrafel , @ owad , @ piccolo , @ raistlin mnoho inych ludi tu mam strasne rada
maximálne realistický náhľad bez nejakého prehnaného subjektivizmu majú @kasko a @peter_piper
Zato kočky @crew a @ayreen sa dobre vyznajú v ľudskej duši
a asi by bolo dost tazke, ake by som mala niekoho seriozne vybrat, takze kaslem na to, sorry
a najvtipnejsie nazory? sa neda ani povedat. svojim sposobom ma kazdy vtipny nazor