no fakt ma nikto nenapada nemam nejak tuto potrebu.
ale mozno by som chcela vidiet tu babu,co sem kedysi davala take divne fotky,mala take divne oci a chudy pas, ale to len tak zo zaujimavosti a z dialky by som ju chcela vidiet.
už nikoho :happy:
alebo vlastne.. veľa ľudí ale bolo by to strašne divné lebo aj keby sa so mnou stretli tak by sme boli max. tak ticho lebo by som nevedela čo povedať a bolo by to strašne trápne takže som spoko s tým úzkym počtom cielene/náhodne stretnutých ľudí
niektorých som už stretol a spoznal ..
ale napríklad by som rád spoznal ešte naživo :
sadistu (čo určite spoznám lebo máme naplánovaný pitný večer na neučito , pohroma (ak vydá chata), funebrák, mayben, hotaru, midnight, flyleaf, cold ... a samozrejme každého kto by chcel ako napr. teda aj @marjy77 , ďakujem že veríš v moje dobro :-S
@expresiu lebo, proste lebo! osudové niečo pre mňa znamená @hotaru lebo som jej fanúšička a proste sa mi páči jej humor a som fandom gluxie ešte stále!
takých tých sympatických ľudí ako depropex a hoperpohroma by som chcela vidieť že či ozaj vyzeraju tak dobre ako na foto (iked o tom nepochybujem ale kukla by som sa no) ale inak nemám nejaké túžby spoznavať naživo ľudí odtialto
@nenavidim podobne you know
A niektorych ludi by som rada spoznala, ale nie tak cielene...len tak sa spoznat a pokecat v bare, na ulici, v tescu pri pecive alebo hockde. Moc nemusim cielene internetove stretka, nie som v tom dobra
ja som videla priveľa ľudí
ale koniec koncov celkom slušne veľa je takých, ktorých mám aj číslo a môžem im zavolať a ideme von, že sa to presunulo a nie sme birdz kamoši ale sme kamoši, to je clekom fajn si myslím...že keď ideme von skoro nikdy neriešime pičoviny z birdzu, lebo máme vlastné záujmy a spoločné zážitky...ale tých je len pár
ale už by som nešla na stretko, a keď tak uvažujem, neviem či chcem zažiť zase to sklamanie, že niekto je v reáli iný ako tuná, lebo to je skoro pravidlo (aj keď som rada, že som toto porušila a v poslednej dobe sa stretla s @bebekex )
ale jedno by som chcela vedieť
kto je zajko...či je to geniálny troll, alebo proste kto za touto osobou je...keď som sem prišla bol to gay, teraz fanatik, proste...toto ma fakt zaujíma a som celá divná z toho, že to ešte nik nevybádal
neviem...
ale myslím že so mnou sa už aj tak nechce nik stretnúť lebo čo chceli, stretli, čo nechceli stretli tiež a to stačí
@flux z tohto nicku netuším, kto si, takže neviem presne odpovedať
ale pokiaľ sme sa spoznali na birdzi a potom si dohodli stretko, tak to bolo zámerné. pokiaľ sme sa poznali ako náhodní okoloidúci a potom sme zistili že sme obaja na birdzi, tak sme boli náhodní okoloidúci.
@60 ale aj tak ma mätieš, lebo asociáciu ninja korytnačiek mám na birdzi len s jedným človekom, a podľa tvojich reakcií na profile mi to na neho moc nesedí
Ta celkom realne by som mohol stretnut @coleshepter@burble@mia246@topanocka a dajakych spisiakov, kosicanov z okolia
Ale ta co ja viem, to by chcelo asi dajaku stanovacku
@octoberbutterfly ja neviem...kokos...oooooooooooooooooooh už viem hahaha to bolo najlepšie tak ale čo čakáš, šak ten chalan vypil toľko pív za taký krátky čas vtedy a vlastne doteraz neviem prečo bol tak vyklepaný
@purenarcissism ale tak tomu zas chápem, asi aj ja by som bola vyklepaná ... nikoho z nás nepoznal, v podstate si s ním intenzívne bola v kontakte len ty... ale bol to príklad toho, že virtuálny svet a realita je niekedy faaaakt obrovskýýýýýýýý rozdiel.
@purenarcissism no predsa tomu, že bol trochu vystresovaný...ty teda možno nie, ale každý znáša prítomnosť úplne cudzích ľudí inak a potrebuje si ich najskôr oťukať, aby sa uvoľnil. Hej pamätám, ale zas nebuď taká zlá. Podľa mňa nebol taký hrozný, len ste si nesadli.
No mne slečny celkom trafili.... takisto @juicyduffis a @sisi092 a ešte @mayben ale nakoľko sme s juicy celkom blízko bydliskom a spoločným záujmom, budem sa snažiť, aby to bolo čo najskôr, keď sa vrátim
Ten koho som spoznala tu sa nikdy nedocka zeby som dosla na stretko ktore si dohodneme tu.vsetci su tu prilis dobri aby na mna mrhali energiu a ja im umoznim vyhnut sa tomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
134 komentov
a samô sa mi ponaskytúvali zaujímavé chvíle, skúsenosti a osobnosti.
lebo je to kár
A kedysi tu operovala @omeleta a ona mi prišla super
ale mozno by som chcela vidiet tu babu,co sem kedysi davala take divne fotky,mala take divne oci a chudy pas, ale to len tak zo zaujimavosti a z dialky by som ju chcela vidiet.
alebo vlastne.. veľa ľudí ale bolo by to strašne divné lebo aj keby sa so mnou stretli tak by sme boli max. tak ticho lebo by som nevedela čo povedať a bolo by to strašne trápne takže som spoko s tým úzkym počtom cielene/náhodne stretnutých ľudí
@sveter príde mi super!
ale aj viac.
ale napríklad by som rád spoznal ešte naživo :
sadistu (čo určite spoznám lebo máme naplánovaný pitný večer na neučito , pohroma (ak vydá chata), funebrák, mayben, hotaru, midnight, flyleaf, cold ... a samozrejme každého kto by chcel ako napr. teda aj @marjy77 , ďakujem že veríš v moje dobro :-S
si koleduješ 8)
@hotaru lebo som jej fanúšička a proste sa mi páči jej humor a som fandom gluxie ešte stále!
@melancholik veď za to!
a to je asi všetko, nejak sa do stretnutí nehrniem
A niektorych ludi by som rada spoznala, ale nie tak cielene...len tak sa spoznat a pokecat v bare, na ulici, v tescu pri pecive alebo hockde. Moc nemusim cielene internetove stretka, nie som v tom dobra
ale koniec koncov celkom slušne veľa je takých, ktorých mám aj číslo a môžem im zavolať a ideme von, že sa to presunulo a nie sme birdz kamoši ale sme kamoši, to je clekom fajn si myslím...že keď ideme von skoro nikdy neriešime pičoviny z birdzu, lebo máme vlastné záujmy a spoločné zážitky...ale tých je len pár
ale už by som nešla na stretko, a keď tak uvažujem, neviem či chcem zažiť zase to sklamanie, že niekto je v reáli iný ako tuná, lebo to je skoro pravidlo (aj keď som rada, že som toto porušila a v poslednej dobe sa stretla s @bebekex )
ale jedno by som chcela vedieť
kto je zajko...či je to geniálny troll, alebo proste kto za touto osobou je...keď som sem prišla bol to gay, teraz fanatik, proste...toto ma fakt zaujíma a som celá divná z toho, že to ešte nik nevybádal
neviem...
ale myslím že so mnou sa už aj tak nechce nik stretnúť lebo čo chceli, stretli, čo nechceli stretli tiež a to stačí
ale pokiaľ sme sa spoznali na birdzi a potom si dohodli stretko, tak to bolo zámerné. pokiaľ sme sa poznali ako náhodní okoloidúci a potom sme zistili že sme obaja na birdzi, tak sme boli náhodní okoloidúci.
ak sa teda správne orientujem v situácii tak náhodný okoloidúci si rozhodne nebol. ani prvý krát, ani nikdy potom
Inak mohlo by byt repete... hm?
ninja korytnačky mi v súvislosti s tebou nejak vyfučali z hlavy, pardon
ale moje odpovede by sa aj tak v ničom nezmenili, náhodný okoloidúci si nebol
Ale s niektorými som už mal tú česť a ani jeden nesklamal!
Ale ta co ja viem, to by chcelo asi dajaku stanovacku
Chcel by niekto vidieť mňa? Nechcel
Čiže je to fajn
No veď už by sme mohli niečo spískať!
už len 4x sa vyspíme a vidíme sa zas! a pôjdeme na nákupy lístkov a hegedusov!
trolololololol
z toho vyplýva, že sme stretli cez net priveľa ľudí sabs!
ja som ich zas až tak veľa nestretla podľa mňa... veď aj teba som poznala skôr!
no dobre, tak ja som ich veľa stretla
ešte chcem ofc @juicyduffis @kittyboo a @weird a @hoperpohroma a uz koncim
@pisik strasne si mi sympaticky
@hoperpohromu
@sajurisan
@juicyduffis
@mojhomilovanehonebudemmenova ť