myslím že ak by to bolo také číslo, že by to v priemere vychádzalo na jedného chlapa denne od začiatku sexuálneho života, tak by ma to vyviedlo z miery a asi aj vydesilo. aj u chlapa, mimochodom, taký počet žien.
inak súhlasím s @okay . ale inak osobne by som nikdy žiadnej žene nepovedal že je štetka, ani prostitútke.
podla mna stetka je zena, ktora si zaraba svojim telom, pripadne ak spi s muzom pre peniaze... dievca, ktore malo viacerych partnerov este neznamena, ze je stetka... len mozno mala smolu na chlapov..
dziiizs, tak to asi trochu zavisi aj od veku, nemyslis? inak posobi ked ti 18tka povie ze ich mala 10 (ked zacala sexovat v 17tich napriklad) ako ked ma 10 muzov zena po 30tke.
závisí od veku ale som v prvom rade názoru, že je to nezodpovedné. ani kondómy nie sú 100 percentná ochrana a o to viac, keď sa s dotyčným nepoznajú. a napr. v 18 sa mi zdajú aj piati dosť
štetka, to čo za slovo? osobne je to každého osobná vec a akú povesť chce si vytvoriť. ja sa nestarám do iných nech si striedajú, keď majú na to potenciál.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
stetka je "mentalne nastavenie"
alebo takto:
ale nemala byt mat viac nez kolko ma rokov
Tá druhá podľa mňa nie je štetka, aj napriek tomu, že veľa kefuje ...
P.S. hovor to každému frájovi. :letim:
pochval sa, koľko si ich mala ty
inak súhlasím s @okay . ale inak osobne by som nikdy žiadnej žene nepovedal že je štetka, ani prostitútke.