Koľko krát ste odvrhli niekoho kt. nevyzeral ako sexbomba ?
Stalo sa vám niekedy že sa vám páčilo nejaké dievča/chlapec a vy ste sa to báli priznať pretože malo nejakú vadu na kráse . Napr. že bola tučná, mala nepeknú tvár, že bolo nejako postihnuté ? Boli by ste schopný predstaviť tú svoju "priateľku" svojim kam
nezalezi na vyzore, ale na prejave na povahe na charaktere. mam vselijakych kamaratov a ak sa mi niekto paci moze byt aj masovy vrah..chalani, ktori sa mne pacia vacsinou u ostatnych vyvolavaju pohorsenie alebo nepochopenie atd. a nastastie sa nebavim s tak primitivnymi ludmi, ktori by sa inemu posmievali
tá baba baba ale nemôže teoreticky za to akých má ten chalan kamarátov .. myslíte ak by ho naozaj chcela,,,ľúbila.. stál by jej za to keby s tým on nič neurobil maximálne by povedal nevšímaj si to ..
máš v tom logický problém...keď sa mi niekto páči, páči sa mi aj s tými vadami, a buď si ich neuvedomím, alebo je aj napriek tomu pre mňa príťažlivý...
a moji kamaráti nemajú desať, že by ma vyrazili aj s latrínovými dverami, keby som si priniesla niekoho kto nevypadá ako z reklamy na voňavku prinajhoršom by vyrazili daného mladíka, ale to by musel byť magor po osobnostnej stránke
a) Ak by som mala priateľa/partnera, ktorý "nie je sexbomba" a niekto z mojich priateľov/kamarátov by sa z neho vysmieval... tak dotyčného nepovažujem za kamaráta. Ale verím že medzi ľuďmi, ktorými sa obklopujem nikto taký nie je.
b) Aj tak bežne odmietam všetkých nápadníkov (čo nevyzerajú ako sexbomby)
raz som odmietla jedného AJ preto že trochu vyzeral ako škriatok, proste také uši mal škriatkovské a usmev, ale zlatý bol a milý len ja som vtedy nevedela čo chcem.
poslednú dobu už nevidím krásnych ľudí, ale rúžových zelených tmavších, počiernejších, s väčším nosom s menšou perou, dlhou nohou krátkou prstom, a je mi to v podstate jedno, ak mi svieti príliš slnka do oči tak ich prižmúrim a ak je tma snažím sa aj tak bezúspechu oči vyočiť a aj tak ani tú piču nevidím. dobrú noc. dneskaj toto bolo asi najlepšie čo som povedal.
denno denne sa odvrhujem, ale pateticky sa stale vraciam !!!
ludia maju tendencie pohybovat sa v priestore s ludmi, ktori im sedia najviac, resp su jemu podobni. velmi malo ludi poznam, ktorym zalezi na ludoch, ktori su fakt diametralne odlisni.. a to je aj odpoved na tvoju otazku
@trishka Tebe by za to stál aj taký somár, čo dovolí, aby ťa iní urážali? To je somarina. Mala som zdravého chalana a aj tak by som bola šľahla hocikomu, kto by povedal voči nemu nejakú sprostosť. Keď ľúbiš, chrániš. Nie že trpíš, lebo ho miluješ a on ťa miluje, ale nie je schopný si ťa zastať. To je čo za jednostrannú lásku?
A k veci, moji priatelia by sa nesmiali. Sú totiž inteligentní, vyberám si. Keď som s človekom šťastná, čo ma po tom čo si iní myslia.
@syriana máš pravdu .. ďakujem za názor vážne si ho zoberiem k srdcu ... hm presne takýto pohlad som mala aj ja keď mal niekto inú podobnú situáciu ako ja a tak isto by som mu poradila asi to čo ty mne .. a teraz to sama neviem riešiť ..
ked je problem z vyzorom a je problem si niekoho najst treba pouvazovat o autoerotike..t.j. eroticke pomocky a budes mat orgazmov kolke len chces...ved aj toto je bezna vec...viac na www.erotictools.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a moji kamaráti nemajú desať, že by ma vyrazili aj s latrínovými dverami, keby som si priniesla niekoho kto nevypadá ako z reklamy na voňavku prinajhoršom by vyrazili daného mladíka, ale to by musel byť magor po osobnostnej stránke
Prave naopak ja budem rad, ak moj partner nebude sexbomba, pretoze je to dobry predpoklad pre vernost. Co tam ale byt musi je laska.
b) Aj tak bežne odmietam všetkých nápadníkov (čo nevyzerajú ako sexbomby)
ludia maju tendencie pohybovat sa v priestore s ludmi, ktori im sedia najviac, resp su jemu podobni. velmi malo ludi poznam, ktorym zalezi na ludoch, ktori su fakt diametralne odlisni.. a to je aj odpoved na tvoju otazku
ja bohuzial niesom ochotny tolerovat skoro ziadne vady na krase... moja zenska musi byt krasna a musia mi ju secia zavidiet..
A k veci, moji priatelia by sa nesmiali. Sú totiž inteligentní, vyberám si. Keď som s človekom šťastná, čo ma po tom čo si iní myslia.