všetky
ale vážne teraz, neviem, ale je tu teplo aj bez toho, aby som musela (výraznejšie) kúriť
takmer nekúrim a môžem chodiť v krátkych rukávoch a je to až otrava
U mna v izbe priblizne 20, na chodbe asi 12, v obyvacke asi aj 25 a viac ked moc hori v krbe, v kuchyni dajme tomu 23 a v kupelni/zachode je dost zima ale neni tam teplomer ale ratam tak 18 ked nejde ohrievac a dalej uz neratam radsej nic lebo som uz preratany
Tak ja mám v izbe tieto 2 teplomery a jeden ten podľa mňa shitný biely meria nepresne, aj keď teda mal by asi ako každý teplomer merať čo najpresnejšie, a ten druhý, ktorý bol drahší a ako darček od tuším Reader’s Digest Výberu, by mal merať presnejšie, ale ktorému dôverovať viac nevedno, tak to spriemerujem vždy a tak nejak okolo 20 stupňov tu mám ... ale mne nie je zima, som po osprchovaní v pyžame v kraťasoch a v tričku s krátkym rukávom a nikdy som neprechladol ... to podľa mňa nie je taká zima » ibb.co/fxSgPSk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale vážne teraz, neviem, ale je tu teplo aj bez toho, aby som musela (výraznejšie) kúriť
takmer nekúrim a môžem chodiť v krátkych rukávoch a je to až otrava
V robote mame okolo 22 a to je mi prijemne