na toto sa nedá odpovedať. Totiž ja mám kamarátov s ktorými sa ani moc nebavím a mám aj nepriateľov pred ktorými sa správam ako kamarátka.. je ich celkom dosť ale len o štvrtinke sa dá povedať že sú to reálny kamoši/kamarátky
2.Kolko máte najbližších priatelov?
ak sa aj rodina ráta do najbližších priateľov (konkrétne sestra) tak 2
jak pozeram...stastni ludia vacsinou tolko priatelov som rada ak mam jedneho. v tomto pripade ani neviem koho by som na to jedno miesto nominovala nejak s urcitostou:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
kamarátov mnoho a priateľov žiadnych
priateľov 2-3
priateľov asi len tak okolo 5
- emanuel. teší sa z rite ruky.
@camilla ani sa necudujem,,
neviem...je to variabilne..od 0 pritaleov az po 10..sam neviem
na toto sa nedá odpovedať. Totiž ja mám kamarátov s ktorými sa ani moc nebavím a mám aj nepriateľov pred ktorými sa správam ako kamarátka.. je ich celkom dosť ale len o štvrtinke sa dá povedať že sú to reálny kamoši/kamarátky
2.Kolko máte najbližších priatelov?
ak sa aj rodina ráta do najbližších priateľov (konkrétne sestra) tak 2
hlavne v poslednom čase strácam tých ktorý som považoval za priateľov
ale verím že troch určite mám
2. minusova hodnota,jupi je!
(skor od desiatej,o pol jednej mam seminar...)
(ak si si nevsimla,tento tyzden ujizdim na negativnej vlne,yo 8) ).
ale nie. takých naozajstných asi 5
kamošov-> netuším..nepočítam..
priateľov-> 6 +-
..v poslednej dobe sa črtá zopár takých pút,čo by aj mohli byť pevnejšie (z mojej strany je šanca). záleží ešte aj od druhej osoby.
2. asi 4
a trz v tejto dobe nwm kolko mam skutocnych, lebo je to take vselijake ale ináč štyri take super kamošky, ktorým sa môžem zdôveriť...
Ale zistila som, že človek môže mať taký blízky vzťah naozaj asi len s pár ľudmi..
kamaráti - to nerátam
kamarátov veľa
priateľov... 2 možno 3 ... aj keď, už ani to neviem