fuuuha priznam sa, ze pomerne dost(nechce sa mi to teraz pocitat, a uz konecne by som si tam mala v nich urobit poriadky a niektore povyhadzovat) ale pouzivam vacsinou iba 2(biely a cierny) a aj to nie kazdy den, lebo do skoly pouzivam iba ciernu linku, a tiene iba ked idem do mesta alebo na ine prilezitosti....
no mrte... rátať sa mi nechce, ale tak s mojou úchylkou na farby je to ťažké akože moc ich ani nepoužívam, možno tak raz-dva krát do mesiaca, keď chcem byť akože za peknú ^^
Asi 5 alebo 6 ? Používam iba na špeciálne príležitosti ..sem tam keď mám veľa času tak aj do školy ale to ozaj len tie zemské farby ako je svetlo hnedá, zlatistá, tmavohnedá ...aby ich moc nebolo vidno
mám 1, čo som si kupovala kvôli stužkovej. ja to nepoužívam, nepáči sa mi to ani sa mi to nechce a lepšie sa cítim bez šminiek. keď tak niekedy v druháku na strednej som mala fázu, že som používala čiernu linku a špirálu, teraz ledva špirálu zabijem na mihalnice.
mam nieco take ako @luc.ka , ale ma to okolo 160 farbiciek.
to je taky farebny no-name ulet, ale zo znaciek mam najradsej:
1) RUBY ROSE - mam tiez paletku s asi 50 tienmi, su to (narozdiel od tej velkej palety) perletove tiene ktore perfektne vytienuju oko aj viacerymi farbami
2) PUPA - mam zopar tienov z Luminys kolekcie, hlavne Luminys Silk, tie sa mi velmi pacia + od Pupy mam aj moje velmi oblubene dva tiene cierne ako uhol - jeden matny a jeden s trblietkami (nimi si obtahujem a rozotieram linku)
3) AVON - ale tam len naozaj malinko, tie mi velmi nevyhovuju lebo su az prilis praskove a neda sa s nimi dobre tienovat (ale na druhej strane su velmi trvacne)
no co uz so mnou, kozmetickym uchylakom..
v poslednej dobe mam ale aj tak beztienovu maniu tekutej ciernej linky, vrazednych mihalnic a vyraznejsieho ruzu...vyzera to fantasticky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
mam take hnede a fialove (sety po 4 farby)
a toto je moja farbičková terapia:
ebay, aj s poštovným cca 18€... ale už v pohode kúpiš aj cez svk eshopy, tuším okolo 16€ stoja podobné.
boze ja to tak nehorazne chcem
skús toto napríklad
» www.drobnosti.eu/vecicky/eshop/2...
to je taky farebny no-name ulet, ale zo znaciek mam najradsej:
1) RUBY ROSE - mam tiez paletku s asi 50 tienmi, su to (narozdiel od tej velkej palety) perletove tiene ktore perfektne vytienuju oko aj viacerymi farbami
2) PUPA - mam zopar tienov z Luminys kolekcie, hlavne Luminys Silk, tie sa mi velmi pacia + od Pupy mam aj moje velmi oblubene dva tiene cierne ako uhol - jeden matny a jeden s trblietkami (nimi si obtahujem a rozotieram linku)
3) AVON - ale tam len naozaj malinko, tie mi velmi nevyhovuju lebo su az prilis praskove a neda sa s nimi dobre tienovat (ale na druhej strane su velmi trvacne)
no co uz so mnou, kozmetickym uchylakom..
v poslednej dobe mam ale aj tak beztienovu maniu tekutej ciernej linky, vrazednych mihalnic a vyraznejsieho ruzu...vyzera to fantasticky
» www.nikiscosmetics.co.uk/ekmps/shops/nik... [ekm]160x120[ekm].jpg