Teda práve som sa o tom bavila z dvoma ľudmi a to číslo tých ich neprečítaných TS stúplo až nad dvesto!!! ja som mala najviac neprečítaných asi 30...a ešte som teraz mala 18,ktoré som si šanovala lebo sa mi nechcelo odpisovať
myslím, že 5 a to som nemala čas kedy odpísať síce som tu bolo prihlásená každý deň, ale jednoducho som nestíhala, neviem do teraz prečo, ale snažím sa odpísať hneď jak mi príde nová TS-ka.
každý deň pribudne 5-8. vediem si podrobnú štatistiku, najúrodnejšie sú utorky medzi 18:50 a 19:13. priemerný vek odosielateľov 19,79. predpokladaný počet do roku 2012 je 9811. ešte nejaká duchaplná otázka?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
inak okolo 15
dnes v noci ak bude cas poodpisujem..
Bud rada nechcelo by sa ti to mazať
Ale tak normálne TSky... Tuším 43-45.
HA! na mňa nemáte!
ja odpíšem na všetky :p
huh, dvesto+?!
@enrique aj to boli všetky štyri odo mňa!
@insomnya
každý deň pribudne 5-8. vediem si podrobnú štatistiku, najúrodnejšie sú utorky medzi 18:50 a 19:13. priemerný vek odosielateľov 19,79. predpokladaný počet do roku 2012 je 9811. ešte nejaká duchaplná otázka?
ja som mal najviac nejak 20 a 600 to som nemal ca celu historiu co pouzivam Birdz...
to co ma byt za haluz???
Podľa mňa tomu drbe. Lebo ukazujeme mi neprečítané, vlastne ráta mi neprečítané iba vždy v danom mesiaci.