asi 2..ale nejak mi v nicom extra nepomohli takze neviem...skor mam pocit ze ja im pomaham...a nepocitam take ze ked mi zica zosit nech si odpisem poznamky ked osm chybala...
no tak mam jedneho kamarata od detstva...byva tot kusok, ze si do okien pozerame..on mi najviac pomohol, ked mi bolo zle (myslim citovo ) a vzdy je s nim sranda atd atd..
ale mam vela velmi dobrych kamaratov..avsak tento jeden je niecim vynimocny...
myslim, ze tych skutocnych priatelov ma clovek naozaj malo, no tym lepsie sa take priatelstvo pestuje, ked sa clovek venuje viac menej ludom... horsie, ak ma clovek len 1 priatela a pride o neho...
ja si musim zaklopat, ale mam stastie na ozaj skvelych kamaratov, uz sme sa zazili vo vseliakych situaciach a viem ze sa na nich mozem naozaj spolahnut...ale...ake pozicaj, take vrat...nebolo to zadarmo...kazde priatelstvo vyzaduje kompromisy a kazdy ma nejaku chybu..dolezite je len to, ci tie hlavne vlastnosti ake vyzaduje druha strana dotycny priatel ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale mam vela velmi dobrych kamaratov..avsak tento jeden je niecim vynimocny...