17
Ako sa tak pozerám tak niektorí ľudia to hrajú ako totálni amatéri. To musíte tých pokémonov predávať, ak sa Vám niektorí opakujú a za ne dostávate vajíčka na vylepšovanie pokémonov. Vždy si nechávam jedného a toho upgradujem. To znamená že mám 17 druhov pokémonov. Ak by som tie zvyšne nepredal tak by som mal nejak cez 130.
@mielikki to je pravda ale nemôžeš ich vyvíjať v tom gymku ak naprv neobsadíš slot. Čiže ak tam niekto je musíš ho najprv poraziť a až potom tam ho môžeš vyvíjať. A samozrejme ho vyvíjame aj upgragovaním za tie cukríky a poisony
@google123 na vývin nepotrebuješ štadióny, a vývinom ziskas omnoho viac, aj cp ako plytvaním cukríkov na niekom cp 100, hlavne keď po chvíli takých budeš bežne chytať ako nič
@mielikki a čo som nejaký debil? Sám som si vyvinul už piatich pokémonov ale keď je vývin na maxe tak ich už nemôžeš ďalej vyvíjať, len upgradovať. Ale celkovo vyvíjať pokémonov pred 10-tým levelom je pičovina, nedostaneš totiž toľko bodov ako po dosiahnutí 10 levelu. A ja viem že na vývin nepotrebuješ štadióny, ale vždy po každej vyhratej aj prehratej bitke rastie pokémon na sile. Ja viem ako sa tá hra hrá. @Adullboy ja si myslím, že nie
@sugy1 Mne sa Platinum proste najviac páči, to sa strašne príjemne hrá. Drtím ešte aj Black2, ale to už je čistý fail, asi najhoršia časť. Škaredá kockatá grafika, nepekný level-dizajn, ohavní noví pokémoni, furt rovnaký príbeh dokola a hlavne totálne sračkové útoky... každý 2., čo sa pri levelovaní naučia, je prakticky úplne nepoužiteľný, zbýtočný. Vyššie verzie som nehral, bo nejdú na PC.
@dee99 XP je stále rovnaké
a hej, bude slabší keď ho vyvinieš prv, lenže spočiatku ti to je aj tak jedno, spočiatku budeš mať všetko slabé, preto potrebuješ byť čo najrýchlejšie na čo najvyššom lvl, aby si mal čo najskôr čo najvyššie cp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ako sa tak pozerám tak niektorí ľudia to hrajú ako totálni amatéri. To musíte tých pokémonov predávať, ak sa Vám niektorí opakujú a za ne dostávate vajíčka na vylepšovanie pokémonov. Vždy si nechávam jedného a toho upgradujem. To znamená že mám 17 druhov pokémonov. Ak by som tie zvyšne nepredal tak by som mal nejak cez 130.
a najsilnejší je Vaporeon 724, som dosť pozadu nemám predplatené dáta:/
@Adullboy ja si myslím, že nie
a hej, bude slabší keď ho vyvinieš prv, lenže spočiatku ti to je aj tak jedno, spočiatku budeš mať všetko slabé, preto potrebuješ byť čo najrýchlejšie na čo najvyššom lvl, aby si mal čo najskôr čo najvyššie cp
Mewtwo - CP 6827