mno..keď sa prihlásim tak ich zvykne byť okolo 15,ale potom čo napíšem za tých pár hodín čo som online je okolo 100 až 300 ...podľa toho koľko priateľov je tiež online...taže tak
ešte to závisí od toho čo robím inak. v januári a februári, keď som bol úplne nna birdzi závislí, tak som celý čas len odpisoval, mával som 10 000 TS za mesiac. Teraz je to cca 2 000 za mesiac. Ako kedy, niekedy sa mi vôbec nechce odpisovať
Chodí mi ich dosť, ale nie vždy na všetky odpíšem. Dlhé a najlepšie správy si vždy nechávam nakoniec. Potešia ma všetky, len na niektoré neviem dobre reágovať.. Preto mi občas chýba ak mi niekto nepoloží aspoň jednu otázku.
priemerne za den neviem presne, ale priemerne za mesiac mam momentalne 470,09 sprav, ale odkedy zijem na birdzi aktivne, tak mam mesacne priemer 859,83 sprav Dokopy mam 10342 prijatych sprav, co som na Birdzi
mne ich vela nechodi... nepisem si velmi s ludmi z birdzu a ani neviem preco... zvacsa ked som tu, tak okomentujem nejake forum al. anketu al. blog, ale cez TS komunikujem len obcas...
@25 - ale áno, po zverejnení tejto správy mi prišla 1 takže stále som v rozmedzí 0-1 a aj tá jedna mi prišla tak, že mi napísala holka že aby som mal viac správ hehe však s kým si tu mám písať ? chodím len pozerať fórum, a nepíšem tu nikomu nikoho tu nepoznám. Kamarátka ktorá ma sem zavolala, tak s nou si tu písať hádam nebudem, ked môžeme cez ICQ, pokec, sms
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
vcera mi prislo za 24 hodin viac ako 100 sprav, po 91. som prestala pocitat
tak neviem:d
takze, 21.12.2008 som mal: 12+20+3x20+7=32+60+7=39+60=99 tsiek
20.12.2008 som mal: 14+3x20+11=25+60= 85 tsiek
19.12.2008 som mal: 9+2x20+8=17+40= 57 tsiek
--------------------------------------------------------------
241:3= 80,3 tsiek
nemozem sa vyjadrit :/
a ja nechapem, co vas vzrusuje na tom cisle.
ale ťažko hlasovať,keď neviem za aké obdobie,tak si tipnem mesiac a idem zahlasovať...