@mielikki uz sa to rozbieha ... na starom dizajne mi uz idu citat odoslane spravy a aj spravy za august... uz nejdu iba prijate za september... presne tie ktore chcem citat (ach)
no kedze som odisiel a vacsinou odpisujem len tym ktorym chcem a je zabava si s nimi pisat(no na niektorych zabudam obcas) tak mavam okolo 1000 teraz...
ale normalne okolo 3-4tis.ale to by som tu musel byt casto.co neviem preco by som tu bol casto
počúvajte..aj vám ukazuje zlý počet TS-iek? Mne ukazuje len počet nových TS-iek v tomto mesiaci..ale ved mám neprečítané aj z minulých mesiacov, prečo neukazuje aj tie?
inak jak som si tu cital vas ludia jak hned panikarite z toho ze nejdu TSky okolo polnoci...sak to je vzdy kazdu polnoc lude moji...novina co?...to iste ako toplist.tam sa tiez robia aktualizacie a podobne hovadinky ...
@lilushka19 piča.. Každý mesiac zakladám túto anketu,ale také obmedzené decko ako ty to nedokáže pochopiť že sa s tým nechválim,lebo vlastne ani nie je čím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
@bobuska aa takze aspon nesom sam
@mielikki uz sa to rozbieha ... na starom dizajne mi uz idu citat odoslane spravy a aj spravy za august... uz nejdu iba prijate za september... presne tie ktore chcem citat (ach)
ale normalne okolo 3-4tis.ale to by som tu musel byt casto.co neviem preco by som tu bol casto
počúvajte..aj vám ukazuje zlý počet TS-iek? Mne ukazuje len počet nových TS-iek v tomto mesiaci..ale ved mám neprečítané aj z minulých mesiacov, prečo neukazuje aj tie?
a komu príde x-tisíc TSiek ako chvályhodný či dokonca závideniahodný fakt, skutočne nie je normálny...